|
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
|
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Lada - filmik
Bruner - 2004-12-25, 01:38 Temat postu: Lada - filmik www.wsinf.edu.pl/~marcin_s/Lada-Hungary.wmv
Szacuneczek dla tego pana. I niech teraz ktos powie ze Lada sie nie nadaje do ostrej jazdy
Ups, nie krzyczcie, dopoero po wyslaniu zjarzylem ze to powinno sie znalesc w linkach do filmikow.
SmasherE30 - 2004-12-25, 03:55
VTS, seryjnie szpera, i to jeszcze doje**ny na rajdy. Aż mnie ¶cisk i .... nawet byłbym skory się zamienić na jaki¶ czas
Pancin - 2004-12-25, 09:03
Hmmm, VFTS. Marzenia. Serynie zeszperowany, dwa podwójne Webery 45 i 160KM. To nie może nie zamiatać. Chcecie więcej linków do filmików z Ładziankami? TUTAJ jest trochę latania bokami. Wprawdzie to nie VFTS ale sprzęt silnikowo robiony na jego wzór. Węgrzy sięw tym lubuj±.
cinek_sw - 2004-12-25, 10:05
panowie nie wydaje wam się, że robicie troche zamieszania i bałaganu tym że wstawiacie filmiki gdzie popadnie.... przecież jest tu specjalny topic do filmów...
a je¶li to maj± być np. filmiki nakręcone przez nas samych to może mod postara się o "przyklejony topic" gdzie bedzie można umieszczać "NASZE FILMIKI"
a swoj± drog± fajne filmiki...
Bruner - 2004-12-25, 14:52
cinek_sw napisał/a: | panowie nie wydaje wam się, że robicie troche zamieszania i bałaganu tym że wstawiacie filmiki gdzie popadnie.... przecież jest tu specjalny topic do filmów... |
Napisalem ze mi sie po....mylilo, niestety sam nie moge nic usunac, najwyzej zmienic. Linka wlasnie podalem w poscie z filmikami, a moderatorow prosze o skasowanie tego postu.
cinek_sw - 2004-12-25, 14:57
eee sorka nie zauważyłem, spoko Bruner...
|
|