| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
Nasze Śmigiełka - [E36] DIDI
DIDI - 2008-12-26, 16:17 Temat postu: [E36] DIDI To mój skromny sedanik
Silnik 2,5 24v, wycięty katalizator, tłumik przelot.
Kierowniczka z logiem "M", czarna skóra,wspomaganie ,centralny zamek,4xel. szyby i szyberdach. Full komputer. Felgi 17"
Tak było na początku
Mój BLACK projekt już nabrał kształtów.
W środku zagościły:
- sportsitze z zagłówkami z tyłu, których nie było fabrycznie u mnie.
- podłokietnik skórzany
- gałeczka zmiany biegów w czarno niebieskiej skórce i aluminium
- wymienione zaczepy tapicerki w drzwiach (bo trzeszczało już co nieco i połamane zatrzaski były)
Z zewnÄ…trz:
- lampy z tyłu z białym migaczem
- szeroka listwa na drzwi z logo M
- dokładki na progi
- black nerka
- wszystko zmalowane w kolor nadwozia (zderzaki, nakładki progowe, lusterka, listwa przy zamku na klapie bagażnika)
- gwincik TA Technix z przodu skręcony prawie na maksa
- zaciski zmalowane w kolor czerwony
- felgi BBS RC 8 i 9J polerowany rant
To chyba z grubsza wszystkie poczynione zmiany, jak o czymś zapomniałem to dopisze innym razem.
Co do fotek sorensen, wybaczcie ale robione telefonem więc szału nie ma. Niestety się rozpadało jak jechałem zrobić fotki i się zbrudziło troszkę autko
Fotki trochę ślubne, skorzystałem z tego że młodzi robili sobie foteczki i popstrykałem telefonem fotki mojej strzały Miłego oglądania
Z 5ER mojego brata
New felunek, fotki na szybko telefonem
pabello - 2008-12-26, 18:33
jak dla mnie to fele powinny być czarne, szybki tak samo i tylnie lampy, cała czarna ale to tylko moja myśl, ja bym zrobił wszystko black:D i lusterka koniecznie M3 bo dodają uroku heh
a tak to ładna maszyna:)
pozdro!
SuT - 2008-12-26, 21:50
nie koloruj zadnych lamp na czarno:D i nie zmieniaj lusterek:P zakladaj fele i zrob zdjecia:) ciekawie bedzie wygladac na bbs-ach zlotych taki czarny:)
DIDI - 2008-12-26, 22:15
| SuT napisa³/a: | | nie koloruj zadnych lamp na czarno:D i nie zmieniaj lusterek:P zakladaj fele i zrob zdjecia:) ciekawie bedzie wygladac na bbs-ach zlotych taki czarny:) | nie mam zamiaru nic z lampami robić. takie sa dobre Lusterka też zostajaori. M3 mi sie nie podobajÄ… i maÅ‚o co w nich widac Fele na wiosnÄ™ dopiero zapodam
SuT - 2008-12-27, 22:04
| DIDI napisa³/a: | | SuT napisa³/a: | | nie koloruj zadnych lamp na czarno:D i nie zmieniaj lusterek:P zakladaj fele i zrob zdjecia:) ciekawie bedzie wygladac na bbs-ach zlotych taki czarny:) | nie mam zamiaru nic z lampami robić. takie sa dobre Lusterka też zostajaori. M3 mi sie nie podobajÄ… i maÅ‚o co w nich widac Fele na wiosnÄ™ dopiero zapodam |
i to mi sie podoba:)
Jarek - 2008-12-29, 10:04
A jak się jeździ na tym gwincie?mega twardo?czy nadał by się do codiennej jazdy?ładna fela
chmielpiw - 2008-12-29, 13:52
Fela ładniutka, "szybki czarne, m3 lustereczka, czarne lampki" jedzie troche wieskim tjuningiem
pabello - 2008-12-29, 14:53
| chmielpiw napisa³/a: | Fela Å‚adniutka, "szybki czarne, m3 lustereczka, czarne lampki" jedzie troche wieskim tjuningiem |
jo? i czym jeszcze?? to już szyb nie można sobie przyciemnic bo to wiejski tunning?? lusterka m3 też wiejski tunning?? moze zkładanie jakich kolwiek rzeczy z m3 jest wiejskim tunningiem???
DIDI - 2008-12-29, 20:34
| Jarek napisa³/a: | | A jak siÄ™ jeździ na tym gwincie?mega twardo?czy nadaÅ‚ by siÄ™ do codiennej jazdy? | ja mam ten gwint do codziennej jazdy, włąsnie caÅ‚y pic ze ten gwint nie jest typowa twardy, taki poÅ›redni i znoÅ›ny nie nadaje sie np do typowego germana gdzie opona ma 0,5cm od nadkola bo bedzie obcieraÅ‚o. ale to takiej normalnej eksploatacji jest malinka
| pabello napisa³/a: | | to już szyb nie można sobie przyciemnic bo to wiejski tunning?? lusterka m3 też wiejski tunning?? moze zkÅ‚adanie jakich kolwiek rzeczy z m3 jest wiejskim tunningiem??? | szybki mozna ale tylko wszystkie, a to juz jest nie do konca legalne i miasiaczki u mnie scigaja za to poza tym moda na ciemne szyby juz sie skonczyÅ‚a. Co do zakłądania M technika to wszystko bym zaÅ‚ożyÅ‚, ale nie koniecznie lusterka, mozÄ™ i Å‚adnie wygladajÄ… ale nie w każdej E 36 i mówie maÅ‚o co w nich widać. A ja lubie wszystko widzieć. To ma być sedanik zrobiony w dobrym smaku, do codziennej jazdy a nie na zlotowe wypady
Jarek - 2008-12-29, 21:33
Właśnie na wiosnę planuje walnąć swoją na glebę i zastanawiam się czym i jak,a potrzebuję auto do pracy na codzien więc bardzo twardy i niski zawias mi nie pasi a gwintem ustawił bym sobie taką wysokość jaka by mi pasowała.A co do lusterek m3 to widoczność w nich fatalna
fil - 2008-12-30, 10:15
spoko fele tylko mogles ten srodek tzn imitacje sruby centralnej walnac na srebrno
DIDI - 2008-12-30, 18:40
| fil napisa³/a: | spoko fele tylko mogles ten srodek tzn imitacje sruby centralnej walnac na srebrno | Takie zakupiÅ‚em. Srebrny nie bedzie sie tak odbijaÅ‚ w polerowanym rancie jak zÅ‚oty. To nie jest jeszcze wersja ostateczna felunku, bo jeśłi zostanei zÅ‚oty to prawdziwy zÅ‚oty pewnie , a nie pomaraÅ„czowy, lub powerduje srebrny lakierek na nie
fil - 2008-12-31, 10:06
nie jest zle chodzilo mi o to zeby ta srodkowa "sroba" byla w chromie jak tu np:
|
|