| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Uderzenia z przodu skad???
patryk w-wa - 2008-12-29, 00:36 Temat postu: Uderzenia z przodu skad??? Co to moze byc ze na nierownosciach poprzecznych slychac glosne walniecie jak jade ok 80 i w gore na poprzecznych nierownosciach strasznie wali na poczatku myslalem ze przy twardym zawieszeniu tak musi byc ale jezdzilem inna e36 i tego nie ma. Zawieszenie nie ma zadnych luzow i nie wiem co wymienic zeby tego nie bylo. Czasami slychac to tez na dziurach nawet jak wpada jedno kolo to nie jest stukniecie tylko walniecie ale skad w koncu wszystko jest na gumach to co tak moze walic.
Melis - 2008-12-29, 09:50
Jakie masz amortyzatory i sprężyny?
Może dobija Ci poprostu?
Moze masz też za duże odboje/gumy i za szybko sie odbija?
patryk w-wa - 2008-12-29, 10:03
To raczej nie to mam praktycznie nowy gwint Weitec ma przejechane moze z 15 tys km.
szczaw89 - 2008-12-30, 21:20
Ja mam to samo z prawa strona jak prawym kolem raczej tylnim wpadne w dziore lub jade na nierownosciach wali mi az milo strasznie mnie to denerwuje ale nie mam pojecia co to zawieszenie mam fabryczne i sprezyny tez zero obnizenia czy utwardzenia a i oczywiscie zwykle kola stalowe na gumach 195/65/15.
Poczatkowo tez myslalem ze to tylne prawe lozysko bo mialo dosyc mocne luzy wymienilem zatem od razu cale tylne zawieszenie wachacze polosie itd z bebnow na tarcze mialem od innej e36 taki zestawik w bdb stanie wiec przelozylem ale dalej wali i strzepi nerwy
|
|