| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - [e36]Osłonka pod silnikiem powinna być czy nie?
Żółty - 2009-01-05, 23:42 Temat postu: [e36]Osłonka pod silnikiem powinna być czy nie? Witam zauważyłem że pod moją e36 nie ma osłonki pod silnikiem przez co on szybko ostyga a w zime to nieprzyjemny fakt.... a więc mam pytanie czy takowa osłonka pod 2.8 w e36 powinna się znajdować ? A jeśli tak to jaka jest cena tego bajeru?
Gepard - 2009-01-06, 00:08
moje e36 tez tego nie mialy ale zawsze nabywalem sobie takowa nieorginalna koszt kolo 50zl plys spinki w aso by to ladnie zamocowac. Koszt nie wielki a pasek przestal sie slizgac a czy temp silnika spadala wolniej nie wiem nie obserwowalem tego. Nawet powinienem jeszcze miec taka oslonke gdzies w gratach z e36 luzem.
Żółty - 2009-01-06, 00:29
Oooo jak byś posiadał wszystkie spinki i osłonka by była w dobrym stanie nie pogardził bym spotkaniem bo widze że też jesteś ze stolicy
Stammek86 - 2009-01-06, 00:31
A ja proponuje zapytac sie w aso ile kosztuje bo nie koniecznie bedzie droga...
Żółty - 2009-01-06, 00:38
dobra lukne jutro w aso. Ciekawi mnie czy temperatura silnika od tego tak szybko spada czy termostat jest walnięty. Bo silnik też ciężko się dogrzewa i praktycznie nie widziałem jeszcze strzałki w pionie od temperatury silnika... ;\
|
|