BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Jak zrobic z siebie durnia

Bruner - 2004-12-30, 23:47
Temat postu: Jak zrobic z siebie durnia
Tylko sie nie smiejcie.
Jade sobie dzis spokojnie z roboty godzina 22 z kawalkiem, pusto, nic sie nie dzieje, deszczyk kropi, radyjko sobie cicho gra. Ogolnie brak nastroju do szalenstw wiec predkosc patrolowa i emerycka jazda. Staje na swiatlach i czekam na zielone i nagle w lusterku widze soczewki. Szybkie przebudzenie - beemka! Gosc staje na sasiednim pasie, patrze - E34. Niby gada z pasazerka, ale widze ze jakis przyczajony, wiec jedynka i gotowosc bojowa :wink: Zapala sie zielone, start i pelen sandal, do konca jedynki mam jego maske na wysokosci drzwi. Dwojka, ogien i... lece bokiem :!: :idea: Zanim opanowalem sytuacje bylem juz ze 2 dlugosci za nim, potem skonczyly sie 2 pasy i po ptakach :( Ale taksiarz za mna musial miec ubaw!
Jaki z tego moral? Po pierwsze uwaga na mokrym, nawet jak jedziecie prosto, a po drugie jak kierowca :cenzura: , to i slabszym sprzetem mozna go objechac. Jednak lacznik to podstawa...

Sory ale musialem sie wyzalic :)

LUKAS - 2004-12-31, 00:04

hehe no niestety tak bywa, ale nic sięnie martw, następnym razem go pożresz, bo on już niebędzie tak czujny ;)
;)

SmasherE30 - 2004-12-31, 00:11

co dobry kapeć to dobry kapeć, ale takie koleinopodobne akcje się zdarzają
bachus - 2004-12-31, 00:45

no niestety ;/ tez przechodziłem - chocby ostatnio z A4'órką
Bruner - 2004-12-31, 00:47

Cytat:
hehe no niestety tak bywa, ale nic sięnie martw, następnym razem go pożresz, bo on już niebędzie tak czujny

He he, rejestracje mial miejscowe, wiec pewnie jeszcze go kiedys spotkam. Jutro wyjezdzam na patrol o tej samej porze :wink:
Cytat:
co dobry kapeć to dobry kapeć, ale takie koleinopodobne akcje się zdarzają

Kapec to podstawa, niestety na zime mam zalozone baletki :( A o koleinach nawet nie pomyslalem, faktycznie tyl chyba uciekl na poprzecznej koleinie. Ale przynajmniej jakies nowe doswiadczenie, bede wiedzial na co uwazac. W koncu czlowiek uczy sie na bledach.
A pozatym nie jest tak zle, w koncu objechala mnie beemka, a nie jakis !@#$%wagen czy inne przednionapedowe badziewie :)

urbi - 2004-12-31, 00:49

smasher nieraz kapec nic nei daje ... w poniedzialek bujalismy z jednymz uzytkownikow tego forum u mnie po miescie :D
pozdro Lukasz !
i stalismy na swiatlach obok kumpel mazda ... no to mowimy ze ogiena ze bylo mokro to bylo : 1 - :cenzura: szaleje po drodze ... 2 .... to samo ... 3 ... ogien i dalej :cenzura: lata jak chce dopiero pod koniec trojki sie uspokoilo i zaczelo pozadnie ciagnac ...
kapcie ma tegoroczne zimowki ... piekne chociaz tyl juz swoje dostal :D ... ale niby powinny utrzymac ... a jednak ...

EDIT : ale i tak bylo zajebiscie :D

LUKAS - 2004-12-31, 01:08

Bruner napisał/a:
A pozatym nie jest tak zle, w koncu objechala mnie beemka, a nie jakis !@#$%wagen czy inne przednionapedowe badziewie :)

Od BMW może być szybsze tylko inne BMW... ;)

Anonymous - 2004-12-31, 01:12

sprobuj to wytlumaczyc ozzzowi :D
SmasherE30 - 2004-12-31, 01:23

Spoko spoko ... już mu Keyser wytłumaczy ... w końcu 1200km w E30 to już nie przlewki :twisted:
sarna1 - 2004-12-31, 01:31

uwazaj Bruner bo ja przez taka akcje stracilem 3 tyski i betke na miesiac ..... byl boczek ale przy 110 km/h i spotkanie z barierkami :(
Anonymous - 2004-12-31, 01:32

jak narazie wykresu brak ;)
tt ma 949km i sie slizga do 400metra...myslisz ze z keyserem bedzie inaczej?obawiam sie ze moze byc podobnie :twisted:

SmasherE30 - 2004-12-31, 02:42

nie martw się, nie będzie podobnie. Supra TT to tylko reklamówka intercarsu a orange monster jest robiony tylko w jedym celu i z głową. :twisted:
Anonymous - 2004-12-31, 02:48

na naszych "torach" ciezko bedzie taka moc przeniesc....
napewno widziales jak jezdzi supra,slizga sie do ostatnich metrow cwiartki....
ale tez wierze w keysera i gs'a :D

Max - 2005-01-01, 19:53

krótko mówiąc zapowiada się ciekawy sezon :lol: