|
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
|
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Jak zrobic z siebie durnia
Bruner - 2004-12-30, 23:47 Temat postu: Jak zrobic z siebie durnia Tylko sie nie smiejcie.
Jade sobie dzis spokojnie z roboty godzina 22 z kawalkiem, pusto, nic sie nie dzieje, deszczyk kropi, radyjko sobie cicho gra. Ogolnie brak nastroju do szalenstw wiec predkosc patrolowa i emerycka jazda. Staje na swiatlach i czekam na zielone i nagle w lusterku widze soczewki. Szybkie przebudzenie - beemka! Gosc staje na sasiednim pasie, patrze - E34. Niby gada z pasazerka, ale widze ze jakis przyczajony, wiec jedynka i gotowosc bojowa Zapala sie zielone, start i pelen sandal, do konca jedynki mam jego maske na wysokosci drzwi. Dwojka, ogien i... lece bokiem Zanim opanowalem sytuacje bylem juz ze 2 dlugosci za nim, potem skonczyly sie 2 pasy i po ptakach Ale taksiarz za mna musial miec ubaw!
Jaki z tego moral? Po pierwsze uwaga na mokrym, nawet jak jedziecie prosto, a po drugie jak kierowca , to i slabszym sprzetem mozna go objechac. Jednak lacznik to podstawa...
Sory ale musialem sie wyzalic
LUKAS - 2004-12-31, 00:04
hehe no niestety tak bywa, ale nic sięnie martw, następnym razem go pożresz, bo on już niebędzie tak czujny
SmasherE30 - 2004-12-31, 00:11
co dobry kapeć to dobry kapeć, ale takie koleinopodobne akcje się zdarzają
bachus - 2004-12-31, 00:45
no niestety tez przechodziłem - chocby ostatnio z A4'órką
Bruner - 2004-12-31, 00:47
Cytat: | hehe no niestety tak bywa, ale nic sięnie martw, następnym razem go pożresz, bo on już niebędzie tak czujny |
He he, rejestracje mial miejscowe, wiec pewnie jeszcze go kiedys spotkam. Jutro wyjezdzam na patrol o tej samej porze
Cytat: | co dobry kapeć to dobry kapeć, ale takie koleinopodobne akcje się zdarzają |
Kapec to podstawa, niestety na zime mam zalozone baletki A o koleinach nawet nie pomyslalem, faktycznie tyl chyba uciekl na poprzecznej koleinie. Ale przynajmniej jakies nowe doswiadczenie, bede wiedzial na co uwazac. W koncu czlowiek uczy sie na bledach.
A pozatym nie jest tak zle, w koncu objechala mnie beemka, a nie jakis !@#$%wagen czy inne przednionapedowe badziewie
urbi - 2004-12-31, 00:49
smasher nieraz kapec nic nei daje ... w poniedzialek bujalismy z jednymz uzytkownikow tego forum u mnie po miescie
pozdro Lukasz !
i stalismy na swiatlach obok kumpel mazda ... no to mowimy ze ogiena ze bylo mokro to bylo : 1 - szaleje po drodze ... 2 .... to samo ... 3 ... ogien i dalej lata jak chce dopiero pod koniec trojki sie uspokoilo i zaczelo pozadnie ciagnac ...
kapcie ma tegoroczne zimowki ... piekne chociaz tyl juz swoje dostal ... ale niby powinny utrzymac ... a jednak ...
EDIT : ale i tak bylo zajebiscie
LUKAS - 2004-12-31, 01:08
Bruner napisał/a: | A pozatym nie jest tak zle, w koncu objechala mnie beemka, a nie jakis !@#$%wagen czy inne przednionapedowe badziewie |
Od BMW może być szybsze tylko inne BMW...
Anonymous - 2004-12-31, 01:12
sprobuj to wytlumaczyc ozzzowi
SmasherE30 - 2004-12-31, 01:23
Spoko spoko ... już mu Keyser wytłumaczy ... w końcu 1200km w E30 to już nie przlewki
sarna1 - 2004-12-31, 01:31
uwazaj Bruner bo ja przez taka akcje stracilem 3 tyski i betke na miesiac ..... byl boczek ale przy 110 km/h i spotkanie z barierkami
Anonymous - 2004-12-31, 01:32
jak narazie wykresu brak
tt ma 949km i sie slizga do 400metra...myslisz ze z keyserem bedzie inaczej?obawiam sie ze moze byc podobnie
SmasherE30 - 2004-12-31, 02:42
nie martw się, nie będzie podobnie. Supra TT to tylko reklamówka intercarsu a orange monster jest robiony tylko w jedym celu i z głową.
Anonymous - 2004-12-31, 02:48
na naszych "torach" ciezko bedzie taka moc przeniesc....
napewno widziales jak jezdzi supra,slizga sie do ostatnich metrow cwiartki....
ale tez wierze w keysera i gs'a
Max - 2005-01-01, 19:53
krótko mówiąc zapowiada się ciekawy sezon
|
|