| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - [e34] Jak posadzić na glebe jak najniższym kosztem ??
Rafzal1988 - 2009-02-23, 22:31 Temat postu: [e34] Jak posadzić na glebe jak najniższym kosztem ?? Witam. Jestem posiadaczem e34 która stoi na seryjnym zawiasie i wygląda to paskudnie Da się coś zrobić zeby nie kupować sportowych sprężyn ?
szczaw89 - 2009-02-23, 22:47
Zalezy ile chcesz obnizyc ja swoja bunie obnizylem z przodu 2 cm skrecajac dwa zwoje sprezyny cybantami
rozmieszczajac je w 3 miejscach w rownych odstepach ladnie trzyma sie drogi delikatnie utwardza zawieszenie, sprezyny nie sa za krotkie kumpel jezdzil tak 3 lata samochodem i nic sie nie dzialo. Ja jezdze tak od miesiaca i jest baja kupilem takie cos w obi szukalem w castoramie i nie znalazlem sruba to chyba 8 i nakretki na klucz 13 koszt jakies 2,50zl - 3zl za sztuke pozdrawiam
center - 2009-02-23, 22:48
300zł komplet nowych sprężyn na allegro robiących glebę a Ty pytasz czy da się taniej i druciarsko?
da się też wozić po 500kg na masce i w bagażniku ale nie wiem czy nie będzie wtedy obcierać
tak czy inaczej zamknę ten temat żeby moi koledzy Cię nie zjedli za druciarstwo...
pozdrawiam i zainwestuj a będzie i bezpiecznie i stylowo
ps. a jednak nie zdążyłem i już się komuś udało
także masz 1 sposób jak to zrobić za 14.99zł jak w tesco, czy dobrze i bezpiecznie to wątpie.
wiem na pewno że tanio
|
|