|
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
|
Czarna Lista - Sprzedawca kolczyk3
Marcin - 2009-02-24, 07:22 Temat postu: Sprzedawca kolczyk3 Kupilem od niego nerke do E30 w bardzo dobrym stanie, dostalem nerke z polamanymi mocowaniami, pogniecona i z odpryskiem. Napisalem, ze oczekuje zwrotu kasy a on na to zebym odeslal i mi wymieni. Ale kto mi k#$% zaplaci za dodatkowy koszt przesylki, przeciez nie sprzedawca bo sie do takiego obowiazku nie poczuwa.
NIE POLECAM NIKOMU TEGO SPERZEDAWCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
lysy174 - 2009-02-24, 12:09 Temat postu: Re: Sprzedawca kolczyk3
Marcin napisał/a: | Kupilem od niego nerke do E30 w bardzo dobrym stanie, dostalem nerke z polamanymi mocowaniami, pogniecona i z odpryskiem. Napisalem, ze oczekuje zwrotu kasy a on na to zebym odeslal i mi wymieni. Ale kto mi k#$% zaplaci za dodatkowy koszt przesylki, przeciez nie sprzedawca bo sie do takiego obowiazku nie poczuwa.
NIE POLECAM NIKOMU TEGO SPERZEDAWCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Ale wklej linka do profilu tego goscia zeby wszystko bylo jasne. Dowiemy sie miedzy innymi dzieki temu co sprzedaje i czego sie wystrzegac
Marcin - 2009-02-24, 16:04
http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=2753983
alexil - 2009-02-24, 19:16
Ci wszyscy handlarze to jedna lokomotywa.... Też kupiłem od podobnego pajaca 2 rzeczy i już nigdy więcej ! Zdjęcia zawsze piękne, przedmioty czyste, a to co przychodzi w paczce to lepiej nie mówić....
Oto link do jego aukcji, używa dwóch kont:
http://www.allegro.pl/sho...php?uid=2876411
http://www.allegro.pl/sho...php?uid=9928739
BARABUS - 2009-02-24, 20:08
ehhh ci handlarze
tego kolczyka znam z widzenia, niby spoko koleś.... no ale jak widać nie do końca
Pietrek - 2009-02-25, 05:23
Wyślij mu za pobraniem za odpowiednią kwote
High-Tech - 2009-02-25, 08:08
Echh, szkoda gadać.
Ja ostatnio od handlarza gratami do e34 z pod Poznania miałem nabyć kilka gadżetów z m5.
Dzwonię ze 3 razy, wszystko pięknie. Lusterka ory m5, wnętrze 4 osobowe w idealnym stanie.
Na miejscu patrzę na lusterka - z zewnątrz - przebija czerwony lakier na cazarnych lusterkach i coś do końca nie schodzi mi się linia adaptera z shadowlinem.
Mówię, żeby zdjął, to się oburzył, że nie lubi takich co się zastanawiają, tylko co od razu mówią biorę.
Odkręcił - okazało się, że to spiłowane lusterka chyba od m3, trzymaja się tylko na jednym wkręcie.
Ręce mi opadły - 400km w jedną stronę. A cena nadal 500zł, więc niech on sobie te lusterka wsadzi głęboko.
Idealny środek m5 okazało się, że z tyłu inna skóra niż z przodu. Z przodu fotele z e32... itd.
Cena oczywiście nadal ta sama, a samego tyłu nie sprzeda. Więc nabyłem idealny środek - ale wiem, że nadaje się tylko do obszycia, a fotele przód - raczej na śmietnik bo powykrzywiane jakby pudzian jeździł na nich.
Przynajmniej widziałem za co płacę, bo jakbym zapłacił przelewem i odebrał graty od kuriera to by mnie krew zalała.
Ogólnie to NA PEWNO OD TEGO BURAKA NIC NEI KUPIĘ.
ppozdro i wytrwałości w szukaniu okazji..
Jancza - 2009-05-16, 15:29
wiele razy szukalem czesci np do E30, zawsze gdy widzialem Gostyn to z jakiegos powodu sobie odpuszczalem. 2 razy widzialem info ze ktos tam robi ludzi w **** i czesci z tamtad nie kupuje. raz kupilem ale to byl wal napedowy wiec przeciez nie bylo sie czego obawiac (za pobraniem).
rom86 - 2009-05-17, 13:04
To widzę w Gostyniu same krętacze i złodzieje. Mnie wykręcił jeden na allegro ma nick DiabloVR6. Opony u niego zakupione miały być idealne 8mm dunlopy 4 szt z 2006 roku. W paczce dostałem 2 dunlopy i 2 hankooki. Stan ich lepiej nie pisać dunlopy 5 mm z roku 1990 tak z 1990. Te koreańskie jeszcze do założenia nawet gość nie odbiera telefonu maili nic sprawa na allegro i policji. Nigdy już nic nie kupie z Gostynia.
marcinek84 - 2009-05-17, 18:22
dziwne bo jeden i drugi sprzedawca mają po ok 500 komentarzy i jak im nie szkoda psuc sobie opinie na allegro? ja się jeszcze nie naciąłem i zawsze zwracam uwage na ilosc komentarzy pozytywnych jeśli cos kupuje na allegro, ale widac w tym przypadku wyjątek od reguły.
urbi - 2009-05-18, 21:46
ja ostatnio spod poznania zamowilem dokladke do e30 ... przelalem kase, koles zarzekal sie ze wyslal, dokladi do dzis nie ma
Cypisek - 2009-05-19, 05:18
urbi napisał/a: | ja ostatnio spod poznania zamowilem dokladke do e30 ... przelalem kase, koles zarzekal sie ze wyslal, dokladi do dzis nie ma |
Poproś o potwierdzenie nadania
rom86 - 2009-05-19, 07:19
Ja też na to zawsze zwracałem uwagę, teraz biore tylko za pobraniem.
Kamill - 2009-05-19, 19:57
urbi napisał/a: | ja ostatnio spod poznania zamowilem dokladke do e30 ... przelalem kase, koles zarzekal sie ze wyslal, dokladi do dzis nie ma |
Ja jakiś czas temu wysłałem dokładke gdzieś w Polskę za pobraniem,po dwóch tygodniach przyszedł zwrot ,z resztą niepierwszy........
Teraz poza allegro nic nie załatwiam,niema sensu
henry - 2009-05-19, 20:41 Temat postu: 3 ..Widze ,że rzadko coś ostatnio czytam forum , bo byłbym "mądrzejszy" licytując na alledrogo...............Aktualnie oczekuję na błotnik do E30 od tego klienta ( na razie dopiero 4 dni ) . Nie omieszkam podzielic się tu na forum "wrażeniami" po zakonczeniu aukcji. Dzieki wszystkim za cenne uwagi odnośnie tego "kolczyka 3" .................PZDR - henry
Marcin - 2009-05-21, 01:40
Moja sprawa skonczyla sie OK, odeslalem nerke i gosc zaproponowal, ze wymieni na nieuszkodzona. Po kilku dniach stwietrdzil, ze wszystkie maja wady i oddal kase.
henry - 2009-05-21, 12:37 Temat postu: Kolczyk 3 ..........Otóż transakcja z Kolczykiem 3 wyszła super .Był w opisie "błotnik igła" i taki dostałem . Szybka wplata z mojej strony i równie szybka przesyłka z drugiej .........Uważam ,że sprzedajacy kolczyk 3 jest OK i miło było mi wystawic mu Superpozytyw ! PZDR - henry
daniello - 2012-01-20, 20:14
odgrzebie kotleta mam do kupienia cos do swojej e36 od tego kolczyk3 ma on prawie 700 pozytywnych komentarzy od kupujacych ,warto brac od niego? z gadki dla mnie cwanieczek pelna geba,
nokerman - 2012-01-20, 20:23
Warto, Warto, po to przecież wisi na CZARNEJ LIŚCIE
Nie zapomnij potem się tutaj wyżalić
daniello - 2012-01-20, 22:18
nokerman napisał/a: | Warto, Warto, po to przecież wisi na CZARNEJ LIŚCIE
Nie zapomnij potem się tutaj wyżalić |
wiesz najpierw go oczernili a pozniej zostal wybielony hahah ,chodzi o to ze np henry napisal ze jest ok i autor tego postu napisal ze sprawe rozwiazal a na dodatek minelo pare lat patrzylem na komenty w przeciagu 2 lat niedostal negatywa ,a opinie ma od kupujacych od niego ,sam niewiem co robic
Stammek86 - 2012-01-21, 12:23
Ja nie raz bralem coś od kolczyka i zawsze szlo sie dogadać,czasem nawet jakies gratisy dostawalem.Z tym ze ja zawsze do niego jade osobiscie bo jest z mojego miasta.
daniello - 2012-01-21, 17:17
zaryzykuje jednak,zobaczymy
|
|