BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

STYLIZACJE WEWNĘTRZNE - tani pomysl ?

pw - 2009-03-02, 08:31
Temat postu: tani pomysl ?
Ma ktos jakis pomysl zeby przytuningowac sobie autko i nie drogo.. zrobilem juz zegary wstawilem biale diody zrobilem tez podswietlenie wnetrza i czarne nerki.. jakies pomysly i zeby nie byly drogie ? dzieki z gory :D
Łukasz - 2009-03-02, 09:12

ja bym podświetlił jakoś fajnie podwozie neonami i wnętrze też, na przykład podłogę przy kierowcy. Poza tym można okleić okolice deski rozdzielczej jakąś fają folią. Poza tym obowiązkowo jakieś fajne futro na fotele. Kierownicę zwykłą wywal bo tak to każdy ma. Widziałem w jakimś katalogu taką z łańcucha - wypas. Gałka zmiany biegów w kształcie czaszki.

Wszystkie szyby obowiązkowo przyciemnione, albo lustrzane.

Jak masz kasę to lambo doors ale to już drogo.

No i bez dużego spojlera na tylnej klapie nie podchodź. Pamiętaj, że im większy tym lepiej auto trzyma się drogi.

powo

Kosa - 2009-03-02, 09:17

na allegro mozna chyba jeszcze dokupic kołpaki chrom line ze spinerami :spoko:
Łukasz - 2009-03-02, 09:29

generalnie musisz pójść z fantazją, żeby tam laski w janowie same ci wskakiwały do furacza.

No i audio koniecznie - bo jak podjechać pod dyskę nie waląć basem???? Nie wypada po prostu

Szajbaa - 2009-03-02, 09:53

po co basem?? wystarczą gorące cykacze !! pamietaj w audio odpowiednia ilosc gwizdków to podstawa basem się nie przejmuj....
pabello - 2009-03-02, 14:37

:lol: i przyczłapy do bulgulatora jak chcesz silnik podrasowac :P
Łukasz - 2009-03-02, 14:55

moim zdaniem dywaniki z ryflowanej blachy też będą wyglądać po kozaku :)
MAJSU - 2009-03-02, 15:09

Pomaluj bębny na czerwono ! :spoko: Tylne lampki można spreyem ściemnić... Jakaś gustowna naklejeczka np taka http://moto.allegro.pl/it...na_tlokach.html

A jak chcesz wyjść na gangstera to taka:

http://moto.allegro.pl/it...ll_10x10cm.html

No i zajrzyj do TESCO ! Tam na dziale tuningu są zawsze fajne naklejki na klapkę wlewu paliwa !

adrian e30 - 2009-03-02, 15:17

poszukaj przycisku na allegro z nowego ///M5,dodaje okolo 100 koni mocy... bedzie dosc tani w stosunku do efektu jaki daje no i prosty w montarzu
pozdro

HAMANN E30 - 2009-03-02, 15:34

teraz jeszcze siebie stuninguj i bedzie komplet full tuning dioda spojler max gleba.
Powodzenia w pomyśle. :papa:

pw - 2009-03-02, 17:06

no jak u was sie tak jezdzi no to hej .. max wiocha .. ;/ pozdro
TheKowal - 2009-03-02, 17:18

Polecam Norauto,cała moja rodzina tam tuninguje :)
Jaka wiocha ? Stary,o gustach się nie dyskutuje !

CyRyL - 2009-03-02, 17:21

sam pytasz co zrobić żeby jeździć jak wieśniak to ci odpisują :!:
pw - 2009-03-02, 17:56

ja nie pytam co zrobic zeby miec auto ze wsi tylko co mozna zrobic zeby fajnie wygladalo a to roznica .. no ale jak tak macie to pozdrawiam odwagi jezdzenia ;]
CyRyL - 2009-03-02, 18:04

a z ciekawości jak przytuningowałeś zegary ? i gdzie wstawiłeś diody ? pytam z ciekawości
Szajbaa - 2009-03-02, 19:47

to e30 sie tuninguje??????
slawo - 2009-03-02, 19:58

pw napisał/a:
zrobilem juz zegary wstawilem biale diody zrobilem tez podswietlenie wnetrza i czarne nerki.. jakies pomysly i zeby nie byly drogie ? dzieki z gory

a to jak nazwiesz ?? miejski tuning? ;)

Szajbaa - 2009-03-02, 19:59

podmiejski ;]

no i jeszcze jakieś "polskie klocki i nakładke na rure" to musi byc koniecznie

ChriS - 2009-03-02, 20:10

pw napisał/a:
ja nie pytam co zrobic zeby miec auto ze wsi tylko co mozna zrobic zeby fajnie wygladalo a to roznica .. no ale jak tak macie to pozdrawiam odwagi jezdzenia ;]

Chłopaki sobie jaja robią ,a Ty tak na poważnie.Trochę luzu :)
A tak poważnie e30 jest pięknym samochodem i wg. mnie wystarczy dbać o jego stan ,jakieś ładne kółka i już będzie zwracać uwagę i to wszystko bez tuningu i wydawania dużej kasy.

P.S. Teraz promujemy pisanie literek: ć,ż,ń,ó itd. Dużo nie kosztuje ,a zaraz ładniej i czytelniej post wygląda.

lysy174 - 2009-03-02, 21:02

Dobra a teraz pytanie ode mnie:
Czy mam to juz przeniesc do dzialu HUMOR czy jeszcze ktos chce koledze jakiejs rady udzielic???

Yakuzatti - 2009-03-03, 18:02

Kolego, nie zapomnij o tym przycisku ///M5, u Adriana dodał 100 koni (sam Ci potwierdził)
WNTcoupe - 2009-03-03, 18:12

a jak ja nie mam silnika to da mi coś :< ten guzik chłopaki
CyRyL - 2009-03-03, 18:49

te guzik ma tak niewyobrażalną moc że nie musisz mieć silnika :wink:
noś go w kieszeni a odczujesz znaczną różnicę jak będziesz zapier.... podeszwy popalisz :lol:

pw - 2009-03-03, 20:22

heh posmiali troche ;] ale nie sztuka jest wziasc pieniaszki od tatusia i kupic cos typu nowe lampy tylko sztuka jest to samemu zrobic ;] zegary cie interesuja ? przeciez to wies to po co ci takie ? ;]
cinek80 - 2009-03-03, 20:30

Najlepszą inwestycja w wygląd e30 jest zakup jakiegoś fajnego zawiasu, bo e30 nawet na stalówkach i z dobrą glebą wygląda :spoko: .
Pozdro

pw - 2009-03-03, 20:33

no dzieki. mam -20 z tylu i przodu
Szajbaa - 2009-03-03, 21:56

cinek80 napisał/a:
Najlepszą inwestycja w wygląd e30 jest zakup jakiegoś fajnego zawiasu, bo e30 nawet na stalówkach i z dobrą glebą wygląda :spoko: .
Pozdro

popieram

pabello - 2009-03-03, 22:02

pw napisał/a:
ale nie sztuka jest wziasc pieniaszki od tatusia i kupic cos typu nowe lampy tylko sztuka jest to samemu zrobic ;]

masz racje chlopie, ale wydaje mi się, że dużo osób na forum już jest troszke starszych co zarabiają kasę i mogą sobie lajsnąc takie lampy :wink:
rób sobie maszyne wg twoich upodoban a nie patrz na tych z forum, tylko pamietaj o zdrowym rozsądku rzeby to naprawde wiocha nie była :spoko:
pozdro :beer:

p.s a może przedstawił byś nam twoją furkę?? :wink:

Stammek86 - 2009-03-03, 23:53

w e30 dobra gleba i kolo w zupelnosci wystarczy.
Jak ma być cos sensownego i po taniosci to pomaluj sobie nerki na czarno i przerób lampy na blackhelle-na forum jak poszukasz znajdziesz przepis jak to zrobić samemu.

pw - 2009-03-04, 11:14

no tak tylko ze ja nie mam soczewek u siebie ;/
Pietrek - 2009-03-04, 13:40

Można też zrobić krzyże do lamp bez soczewek :twisted: Była na allegro e30 w wąskiej z m52 pod maską i krzyżami w 4 lampach ;)
MAJSU - 2009-03-04, 16:02

pw napisał/a:
heh posmiali troche ;] ale nie sztuka jest wziasc pieniaszki od tatusia i kupic cos typu nowe lampy tylko sztuka jest to samemu zrobic ;] zegary cie interesuja ? przeciez to wies to po co ci takie ? ;]

Sztuką jest samemu na nie zarobić :spoko: GET A JOB ! Jak mawiają Rosjanie.

slawo - 2009-03-04, 20:12

MAJSU napisał/a:
GET A JOB ! Jak mawiają Rosjanie.

a amerykanie blowjob ;)

MARAS - 2009-03-04, 22:27

Panowie poszliście na całość....jeszcze chłopak pomyśli że beemka-klub to LOŻA SZYDERCÓW

pw napisał/a:

Wyluzuj poślady... My juz tak mamy... to jest chyba nieuleczalne skrzywienie na punkcie białoniebieskiego śmigła

Zaczłąłeś iść droga może nie tuningu ale powiedzmy modyfikacji...

Czarna nerka... dobry pomysł
Białe diody zegarów... zły pomysł to nie golf...czy jakaś tam calibra i z białym podświetleniem wyglada jak marketowy "tjunink" tak samo jak podświetlanie neonami podwozia czy ultrafiolet w środku a jak się uśmiechniesz do laski to widzi ile masz pląb i czy jedynki masz włąsne czy dorabiane...
Podświetlenie kabiny OK. np. pod nogami porównaj jak np. jest podświetlana oryginalnie po otwariu drzwi kabina w siódemkach może coś nasunie się Tobie jak zrobić to ze smakiem a nie orgię świetlną po otwarciu drzwi...
Nie chodzi o kasę chodzi o umiar i poczucie smaku oraz odrobinę estetyki chociazby w wykonaniu....
Prawdziwy Tuning jest sztuka podkreślenia walorów czy zalet...

Brak kasy to nie problem pomyśl poczytaj pokombinuj może np. Black Hellę sam wykonasz... i wcale nie musi być gorsza niż ori...

ale jak chcesz iść droga pseudo sportowych alu nakładek na pedały... czy basowym tłumikiem czy jakąś gówno warta łuskową strumienica ponaddzwiękową z alledrogo...lub magnetyzerami... nawet nie opisuj tego... bo komentarze będe jak te wyżej...

Pozdro i powodzenia w podkreślaniu piękna i oryginalnosci włąsnej bawarki.

MAJSU - 2009-03-04, 22:56

slawo napisał/a:
MAJSU napisał/a:
GET A JOB ! Jak mawiają Rosjanie.

a amerykanie blowjob ;)

heheheeh dobre :spoko: :D

pw - 2009-03-05, 13:15

no spoko ale ja nie mowie o jakis nakladkach na pedaly czy neonach do okola auta czy swiecacych wetylkach no dajcie spokuj .. mi chodzi o cos gustownego tu koledzy maja fajne lampy np jak to moge zrobic samemu .. mowiles o "Black Hellę" jak moge ja zrobic i czy uda mi sie skoro ja nie mam soczewek. kolega mowil cos o krzyzach jak je moge zrobic ?
wojtaq - 2009-03-05, 13:25

koledzy czytając o białym podświetleniu zegarów odrazu skojarzyli z tuningiem neonowym itp bo nikt tego tu nie robi gdyż takie rzeczy nie pasują
co do bh to jest temat obszerny na forum i łatwo go znaleźć
może kup sobie soczewki i zrób bh lub kup gotową robioną przez kogoś
pochwal sie w śmiegiełkach autem a zobaczysz że tam zostanie podrzuconych wiele pomysłów

pw - 2009-03-05, 15:16

no ok niedlugo wrzuce ;] a spasuja soczewki do mojej e30 ? soczewki nie ma ja innego mocowania czy cos ?
wojtaq - 2009-03-05, 15:30

spasują bez problemów po małej własnej ingerencji którą każdy lubi wprowadzać tzn będziesz mógł sam coś pogrzebać
czekam na Twój temat z autkiem to będziemy tam gadać

pw - 2009-03-05, 15:37

ok ok dzieki :D

[ Dodano: 2009-03-05, 15:53 ]
a i ja nie mam elektrycznie ustawianych lamp ;/

Łukasz - 2009-03-05, 16:18

felgi, lekka gleba, ewentualnie czarna Hella
Adamus - 2009-03-06, 13:35

Mam być szczery to zakoncz projekt , bo tanim pomyslem spie...lisz auto jeśli już tego nie zrobileś.

Jeśli masz kase to polakieruj auto na czarny metallik i obij wnetrze beżową skóra.Bedziesz mial zajebiste wnetrze a jesli cie nie stać to zmien fure.

Ostatnio widzialem e30 z lotką i pomyslalem sobie ze trzeba być najwiekszym sk..nem zeby coś takiego zrobić.
Także zastanów sie pewnie jesteś mlody i napalony w twoim towarzystwie moze bawi to paru kolegów ale kazdy inny ma z tego polewe....Nie wspominając o serwisach,jak zobacza ten tuning to ceny ci sie zwieksza o 50% powiedza ze jakiś kretyn.

pw - 2009-03-06, 19:06

no dzieki. jesli chodzi o bez w samochodzi tak jak pisales to mam bezowe boczki i fotele ale fotele nie sa ze skory. a chodzi mi tylko o to czy mi spasuja soczewki do mojego auta bo mam zwykle.. nie mam elektrycznie ustawianych lamp wiec pytam czy da rade.. :) dzieki
Grucha Jr - 2009-03-06, 22:43

Jeśli chcesz robić Black Helle to odezwij się do Wrony z forum. Jak chcesz kupić soczewki i przerobić to u niego może kupisz soczewki od razu z BH. Ja u niego kupowałem same krzyże, resztę zrobiłem sam...

Pozdro

wojtaq - 2009-03-06, 22:44

da rade bez problemów
krzyże do soczewek można kupić u mnie

pw - 2009-03-07, 16:03

no ok ale czy to nie bd mialo znaczenia ze nie mam elektrycznie ustawianych lamp ?
wojtaq - 2009-03-07, 23:22

lampy w e30 nie są ustawiane elektrycznie
w wąskiej lampie nie było regulacji takiej jak w szerokiej czyli na płyn chyba hamulcowy
http://moto.allegro.pl/it...stan_bosch.html
zobacz tu są zwykłe lampy bez regulacji hydraulicznej czy jak ona się tam zwie
oczywiście cena za duża ale pokazują że bez problemu je zamontujesz
tylko pobawisz się sam z podłączeniem i masz już dobrze świecące soczewki które ładnie wyglądają

pw - 2009-03-08, 15:38

ale tam od tych lamp ida takie kable.. nie wiem do czego one sa.. na jednej aukcji widzialem takie lampy i myslalem ze moze elektryczne sa.
wojtaq - 2009-03-08, 15:40

do zwykłych lamp nie idą żadne kable oprócz tych do wtyczek
bez problemu kupuj i zakładaj

pw - 2009-03-08, 16:02

aha ok dzieki serdeczne :D a ma ktos moze do sprzedania ?
Stammek86 - 2009-03-08, 17:49

ja ma do sprzedania przednie lampy z soczewkami ale bez tej plastikowej czarnej ramki co trzyma dwie lampy razem.Ale to chyba mozes sobie przelozyć ze swoich lamp,cena:150zł :D
jackx - 2009-03-08, 20:07

ja mam NOWE w kartonie bosch-e z usmiechem , komplet lewa i prawa strona :oops: