| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Regeneracja pompy wspomagania
MAJSU - 2009-03-08, 17:00 Temat postu: Regeneracja pompy wspomagania Cieknie mi trochę pompa wspomagania i chciałem wymienić w niej o-ringi te wewnętrzne, może ktoś zna ich dokładne wymiary ? Albo wie gdzie można kupić jakiś zestaw naprawczy poza ASO ? Chodzi mi o taką pompę jaka jest w M20 E30 i E34.
Reza - 2009-03-08, 18:25
moge powiedziec tyle ze jesli chodzi o uszczelniacz wałka ten za kółkiem pasowym i jesli to pompa firmy ZF to wszystkie pompy tej firmy maja uszczelniacze tego samego rozmiaru(czyli jeden uszczelniacz do wszystkich pomp),sa do dostania w wiekszosci sklepów z czesciami.
MAJSU - 2009-03-08, 18:33
| Reza napisa³/a: | | moge powiedziec tyle ze jesli chodzi o uszczelniacz waÅ‚ka ten za kółkiem pasowym i jesli to pompa firmy ZF to wszystkie pompy tej firmy maja uszczelniacze tego samego rozmiaru(czyli jeden uszczelniacz do wszystkich pomp),sa do dostania w wiekszosci sklepów z czesciami. |
Tego akurat nie wymieniam
Vindevil - 2009-03-09, 23:06
Wyjmij pompę , rozbierz i jedz choćby autobusem do najbliższego sklepu z częściami do hydrauliki i tam na pewno dostaniesz to czego potrzebujesz.
|
|