| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - [e36]kontrolka poduchy!
KAMIL320 - 2009-03-09, 14:26 Temat postu: [e36]kontrolka poduchy! a wiec tak jak w temacie wyjmowalem zegary i gdy je podłaczyłem zaczeła migac kontrolka od Air bag czy da rade jaos ja usunac??czy bez podłaczania pod komputer nic nie da sie zrobic??
darek6 - 2009-03-09, 20:59
Niestety bez podłączenia kompa się nieobejdżie musisz uważać jak odkręcasz kierownice można ją zdjąć bez odłączania wtyczki UWAGA każde odłączenie wtyczki od poduchy wymaga wizyty u speca z komputerkiem u mnie też miga air bag zamówiłem komputerek z e-baya ma niby kasować poduszkę powietrzną i ma wiele innych funkcji ale sam już w to niewierze ale sprawdzę jeszcze go nie mam
KAMIL320 - 2009-03-10, 09:33
| Cytat: | | musisz uważać jak odkręcasz kierownice | ale ja nie sciagalem kierownicy! tylko wyciagnełem same zegary! to po odłaczeniu tych kostek od zegarow tez wyszkoczy ten bład??
Grzesiek - 2009-03-10, 20:29
| KAMIL320 napisa³/a: | | ale ja nie sciagalem kierownicy! tylko wyciagneÅ‚em same zegary! to po odÅ‚aczeniu tych kostek od zegarow tez wyszkoczy ten bÅ‚ad?? |
dokladnie,ja jak u siebie zakladalem ringi tez nie sciagnolem klemy i poducha swieci juz od roku.A najlepsze jest to ze w robocie kasuje a jakos w swoim aucie nigdy nie ma czasu ..
|
|