BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

Nasze Śmigiełka - [E32] Smolak

Smolak - 2009-03-09, 16:44
Temat postu: [E32] Smolak
Witam wszystkich serdecznie.Jako że to mój pierwszy post chciałem się przywitać i przedstawić wam moją "brzydulę"

Tak kaczątko wyglądało zaraz po przyjeździe do domu :roll:

A tutaj ciekawa historia :cry:

Zaraz po kupnie autka, zatankowaniu i ujechaniu 100 metrów na rondzie wpadł mi w bok koleś z astry.. :(
Wygląda to tak, że na szczęście ucierpiały tylko drzwi.Ani próg ani słupek nie dostał.
Ale najlepsze jest to że koleś sobie tylko zarysował zderzak :wow:

Po wykąpaniu kaczątka wyszło takie cuś

No i środeczek :brawo:

Tyle zdjęć jak na razie.Co do wyposażenia to może nie jest to jakaś powalająca opcja, ale myślę, że każdemu użytkownikowi e32 spasowałoby :wink:
klima jest
szyby w prądzie
szyber w prądzie
grzanie d :oops: py
alarm
alumy
brak oznaczeń
i takie tam pozostałe...

Jakie plany?Uruchomić wszystkie bajerki i odświeżyć wnętrze w aucie i użytkowanie z wielkim bananem na twarzy :jupi:

SuT - 2009-03-09, 16:55

Fajna 7dema, doprowadz te dzwi do jakiegos wygladu i zycze powodzenia w modach:)
Ogolnie dobra baza, a jak tam silnik zdrowy? noi co z karoseria :wink: ?

jaarek_V8 - 2009-03-09, 16:55

fajny shadow :) teskno mi za e32 :cry: a z ubezpieczenia powinienes dostac tyle ze spokojnie kupisz uzywane drzwi pod kolor i jeszcze na inne bajery zostanie :)
High-Tech - 2009-03-09, 17:28

Ładna baza, prawie taka jak moja była e32.

NATYCHMIAST ZMIEŃ TĄ GAŁKE ZMIANY BIEGÓW :lol:

Trzymam kciuki za delikatne mody w stronę obniżenia, poszerzenia i pociemnienia :wink:

pozdro

Mariusz_Jr - 2009-03-09, 19:48

Ten kolor jest rzadko spotykany ... ale bardzo fajny, jak na BMW przystało ;-)

PS.
Też mam ten kolor :)

Smolak - 2009-03-09, 20:27

Cytat:
Ogolnie dobra baza, a jak tam silnik zdrowy? noi co z karoseria :wink: ?

Silniczek jak na razie wygląda na zdrowy ale musi zostać wyregulowany bo troszkę cyka..
Ale spokojnie nie wygląda to źle. :wink:
Poza tym suchuteńki :]

Cytat:
fajny shadow :) teskno mi za e32 :cry: a z ubezpieczenia powinienes dostac tyle ze spokojnie kupisz uzywane drzwi pod kolor i jeszcze na inne bajery zostanie :)

zgadza się!Dlatego zbytnio sie nie przejąłem tym bardziej że drzwi brała ruda od spodu...

Cytat:
NATYCHMIAST ZMIEŃ TĄ GAŁKE ZMIANY BIEGÓW :lol:

O tak :lol:

Cytat:
Trzymam kciuki za delikatne mody w stronę obniżenia, poszerzenia i pociemnienia :wink:

O TAK :twisted:
Ogólnie nie będziemy zbytnio uciekać od oryginału..
Na bank będzie czerwona lampa z tyłu, biały kierunek na przód, i z czasem pójdziemy na glebę :)