|
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
|
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - uchwyt na napoje
Qba - 2005-01-04, 13:55 Temat postu: uchwyt na napoje Jak w temacie, ostatnio robie dłuzsze trasy i brakuje mi miejsca gdzie mogłbym postawić np kubek gorącej kawy, do tej pory kombinowałem i wciskałem przy siedzeniu pasazera, może wiecie gdzie mogę kupić jakiś estetyczny najlepiej rozkładany bajer tego typu do przykrecenia lub przyklejenia. Chce go umieścić z boku konsoli środkowej przy nogach pasazera dlatego najlepszy byłby rozkładany, cyk i się otwiera(rozkłada) cyk i go nie widać .
P.S. Ciekawy jestem ilu z Was o tym chć raz pomyślało (pewnie nie raz)
Pozdrawiam
ChriS - 2005-01-04, 23:03
Masz rację myślałem nie raz,ale mam fotele od CRX i puszka coli mieści się między fotelem a konsolą środkową.Uchwyt ( ale nie rozkładany) widziałem w Norauto,najlepiej byłoby wymontować z jakiegoś nowszego samochodu i zaadaptować do beemki.Konsola środkowa jest szeroka powinno się zmieścić.
Qba - 2005-01-05, 17:00
moze by tak zrezygnować z jednej części schowka na kasety
Domel - 2005-01-06, 10:07
Qba napisał/a: | moze by tak zrezygnować z jednej części schowka na kasety |
A gdzie Wy macie schowek na kasety?? Mowicie o E30? ja nic takiego nie mam...
mocry - 2005-01-06, 10:55
Ja tez nie mam schowka na kasety (choc dzis i tak by sie nie przydal) Pewnie to bylo w jakis bardziej wypasionych wersjach Co do uchwytu to proponuje kupic taki, ktory sie jakos mocuje. Nie kupuj przyklejanego. Po oderwaniu zostaje pozniej klei, ktorego ciezko sie pozbyc Mialem tak raz tylko nie w beemce, zostala plama. Zdanie mozna zawsze zmienic i kiedys mozesz niechciec juz uchwytu - dlatego przyklejania nie polecam Pozdro
cinek_sw - 2005-01-06, 14:04 Temat postu: Re: uchwyt na napoje
Qba napisał/a: | ostatnio robie dłuzsze trasy i brakuje mi miejsca gdzie mogłbym postawić np kubek gorącej kawy | moja rada: w dłuższą trase zawsze bierze się jakąś słodką niunie i przytrzyma i potrzyma, pozmienia biegi raz po raz.....
pojemnik na kasety był za dzwigia hamulca ręcznego przynajmniej u mnie tak jest, można go łatwo wyjąć i faktycziie może spełniać funkcje pojemnika na napoje....
aha ostatni w skelpie widziałem taki uchwyt który spełniał funcje estetycznego uchwytu na komórke lub na napoje i zeby było ciekawiej był on podświetlany (12v z gniazdka)
|
|