BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - uchwyt na napoje

Qba - 2005-01-04, 13:55
Temat postu: uchwyt na napoje
Jak w temacie, ostatnio robie dłuzsze trasy i brakuje mi miejsca gdzie mogłbym postawić np kubek gorącej kawy, do tej pory kombinowałem i wciskałem przy siedzeniu pasazera, może wiecie gdzie mogę kupić jakiś estetyczny najlepiej rozkładany bajer tego typu do przykrecenia lub przyklejenia. Chce go umieścić z boku konsoli środkowej przy nogach pasazera dlatego najlepszy byłby rozkładany, cyk i się otwiera(rozkłada) cyk i go nie widać .

P.S. Ciekawy jestem ilu z Was o tym chć raz pomyślało (pewnie nie raz)

Pozdrawiam

ChriS - 2005-01-04, 23:03

Masz rację myślałem nie raz,ale mam fotele od CRX i puszka coli mieści się między fotelem a konsolą środkową.Uchwyt ( ale nie rozkładany) widziałem w Norauto,najlepiej byłoby wymontować z jakiegoś nowszego samochodu i zaadaptować do beemki.Konsola środkowa jest szeroka powinno się zmieścić.
Qba - 2005-01-05, 17:00

moze by tak zrezygnować z jednej części schowka na kasety :roll:
Domel - 2005-01-06, 10:07

Qba napisał/a:
moze by tak zrezygnować z jednej części schowka na kasety :roll:

A gdzie Wy macie schowek na kasety?? Mowicie o E30? ja nic takiego nie mam...

mocry - 2005-01-06, 10:55

Ja tez nie mam schowka na kasety (choc dzis i tak by sie nie przydal) :P Pewnie to bylo w jakis bardziej wypasionych wersjach :wink: Co do uchwytu to proponuje kupic taki, ktory sie jakos mocuje. Nie kupuj przyklejanego. Po oderwaniu zostaje pozniej klei, ktorego ciezko sie pozbyc :x Mialem tak raz tylko nie w beemce, zostala plama. Zdanie mozna zawsze zmienic i kiedys mozesz niechciec juz uchwytu - dlatego przyklejania nie polecam :!: Pozdro
cinek_sw - 2005-01-06, 14:04
Temat postu: Re: uchwyt na napoje
Qba napisał/a:
ostatnio robie dłuzsze trasy i brakuje mi miejsca gdzie mogłbym postawić np kubek gorącej kawy
moja rada: w dłuższą trase zawsze bierze się jakąś słodką niunie :D i przytrzyma i potrzyma, pozmienia biegi raz po raz.....

pojemnik na kasety był za dzwigia hamulca ręcznego przynajmniej u mnie tak jest, można go łatwo wyjąć i faktycziie może spełniać funkcje pojemnika na napoje....

aha ostatni w skelpie widziałem taki uchwyt który spełniał funcje estetycznego uchwytu na komórke lub na napoje i zeby było ciekawiej był on podświetlany (12v z gniazdka)