BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - Bmw M60b30 V8 Potrzebuje wszystko na temat tego silnika.

Mario E34 - 2009-03-29, 12:43
Temat postu: Bmw M60b30 V8 Potrzebuje wszystko na temat tego silnika.
Witam wszystkich! Potrzebuje pomocy technicznej na temat tego silnika. Wymieniałem głowice po remoncie, rozrząd ustawiłem na przyrządach, jednak nie pali na wszystkie cylindry i nie ma mocy, nie ma wolnych obrotów dodam że iskra jest, paliwo w listwie wtryskowej też. ciśnienie na cylindrach po 11 bar.|Czy ktoś już miał styczność z tym silnikiem? może objawy były podobne. proszę o przesyłanie mi wszystkich informacji na temat tego silnika, rys. technicznych i tp. Dziękuje z góry za pomoc i czekam na info.

[ Dodano: 2009-04-09, 21:15 ]
temat już chyba trzeba zakończyć, widze że nie ma zbyt wielu , ktorzy by radzili pomocą w tym temacie. Poradziłem sobie już sam :jupi: Jeżeli ktoś bedzie miał problemy z tym silnikiem, ustawieniem rozrządu badz innymi problemami, Picać na pw.
Pozdrawiam wszystkich

rperla - 2010-07-20, 13:25

Witam serdecznie ..... mam problem z tym silnikiem . Objawy są dokładnie takie jak kolega napisał . Za nic nie mogę sobie poradzić .Jeśli kolega będzie tak uprzejmy i poświęci mi chwilę uwagi , postaram się opisać szczegółowo niedomagania i swoje sugestie . Pozdrawiam serdecznie RPerla :(