BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

Nasze Śmigiełka - [E30] Inka

Inka - 2009-04-01, 14:12
Temat postu: [E30] Inka
Witam
Jestem tutaj nowa i postanowiłam się pochwalić swoją 3tygodniową ślicznotką ;)
Znalazłam ją pewnego zimowego dnia na Allegro, od razu mi wpadła w oczko i powiedziałam sobie, że muszę ją mieć :) 12 marca br pojechaliśmy z moim narzeczonym i znajomymi do Iwanowic k. Krakowa, konkretniej były to Grzegorzowice Małe (może była już tutaj jako pojazd jednego z userów ;P )

Tak wyglądała w dniu zakupu, dzisiaj już nie ma tej brzydkiej naklejki na przedniej szybie, nie ma w ogóle ciemnych szybek. Został tylko tłumik do wymienienia ;) chce z niej zrobić serię ;)

Niedługo wkleję więcej fotek

TheKowal - 2009-04-01, 15:40

Śliczna ta nowa przyjaciółka ;)
Dbaj o nią,pieść,bo to zapewne lubi !

Tymon - 2009-04-01, 15:50

Ja bym usunął brew :)
Miki - 2009-04-01, 18:00

brewki i kołpaki trzebaby usunac i wtedy bedzie jeszcze blizej serii
luzi - 2009-04-01, 18:02

najpierw bliżej serii a potem bliżej ziemi :D :jupi:
Łukasz - 2009-04-01, 20:41

brewki out, felgi z epoki i jazda
Inka - 2009-04-01, 21:41

kołpaki dawno ściągnięte ;) a brewki mi się podobają i się tak zastanawiam czy je ściągać czy nie ;)Bliżej ziemi już jest ;) nie ma fabrycznych sprężyn tylko jakieś obniżane ;) i tak zostanie. Felgi hmm... marzą mi się borbetki typu a 9 calowe... albo troszke mniejsze (7-8cali) w rozmiarze 16 :D

Dzisiaj zamówiłam szkiełka do przednich świateł, bo jedno szkło mam pęknięte jedno szkło i trzeba to wymienić do 5 maja ;) kupiłam też u kolegi z klubu tylne światełka bo też mam strasznie klosze popękane. Zostało mi do kupienia/zwinięcia ze szrotu szkiełko przedniego migacza :) póki co jedno wymieniłam na pomarańczowe... drugie to dalej jakaś podróba z plexi :evil:

[ Dodano: 2009-04-06, 08:07 ]
W sobotę wymieniłam łączniki stabilizatorów z przodu i zamówiłam jedno przednie łożysko (koszt ok 264zł)

[ Dodano: 2009-04-07, 14:34 ]
a wczoraj dostałam do łapek nowiutkie łożysko SKF na przód i dzisiaj je sobie wymienię :D :jupi: :jupi: :jupi: dostałam pocztowe awizo na kolejną paczkę :jupi: :jupi: :jupi: i się zastanawiam czy to tylne światła czy przednie szkiełka

[ Dodano: 2009-04-07, 20:13 ]

Umysiana :) z wymienionym łożyskiem w prawym przednim kole :) bez brewek, bez kołpaków i bez przyciemnianych szyb :D :jupi: :jupi: Za chwilkę będzie miała wymienione tylne światełka na niepopękane :jupi: :jupi:

ogolny - 2009-04-07, 20:30

Jeszcze listewka pod przedni pas.
P.S.
Jak bede potrzebował pomocy przy aucie to dam znać :wink:

BM 6 - 2009-04-07, 20:33

Zrób sesję w plenerze, przy pełnym świetle. No i zaprezentuj się na którymś zlocie. Będziesz mile widziana.
ogolny - 2009-04-07, 20:36

Cytat:
Zrób sesję w plenerze, przy pełnym świetle. No i zaprezentuj się na którymś zlocie. Będziesz mile widziana

Najlepiej w bikini :spoko:

slawo - 2009-04-07, 20:44

ogolny napisa/a:
Najlepiej w bikini

z ust mi to wyjales ;)

ladnie prace ida nad e30 ;)
oby tak dalej!!

Inka - 2009-04-07, 20:44

ta chcielibyście :P zamierzam wpaść na spocik wielkanocny na śląsku ;)daleko na uroczysko nie mam ;) wtedy kogoś, kto robi fajne fotki poproszę o sesję ;) znaczy sesję mojego auta :D
Grigori/// - 2009-04-07, 22:09

kolorek faniutki wogole e30 to piekne laseczki :D :D:D
urbi - 2009-04-07, 22:51

Inka napisa/a:
ta chcielibyście :P zamierzam wpaść na spocik wielkanocny na śląsku ;)daleko na uroczysko nie mam ;) wtedy kogoś, kto robi fajne fotki poproszę o sesję ;) znaczy sesję mojego auta :D

to na jakis wielki rozwoj tematu nie masz co liczyc :P hehe :)

alexil - 2009-04-07, 23:30

slawo napisa/a:
ogolny napisał/a:
Najlepiej w bikini

z ust mi to wyjales

Nie przejmuj się, oni tak zawsze :D

Inka - 2009-04-08, 07:12

spoko spoko, ja tam też mam swoje zboczenia :P każdy pewnie słyszał, że informatykowi wszystko się z sexem kojarzy :D :lol:

Wczoraj wymieniłam te lampeczki z tyłu i teraz mam śliczniutkie światełka :) dzisiaj może dostanę szkiełka na przód i jak dobrze pójdzie to je sobie podmienię :) będę miała jednakowe i nie pęknięte :)

Rano czekając na zagrzanie się silnika, umyłam sobie szybki, bo wczoraj przy sobie nie miałam płynu do szyb i nie miałam jak umyć :) dzisiaj może uda mi się zrobić gdzieś w polu jakieś foteczki :)

ANDRZEJ-BIELAK - 2009-04-08, 07:39

Zdecydowanie lepiej bez brewek, dobrze że juz szukasz dokładki której brakuje.
Inka napisa/a:
dzisiaj może uda mi się zrobić gdzieś w polu jakieś foteczki

ogolny napisa/a:
Najlepiej w bikini
popieram w 100% :D
Inka - 2009-04-08, 08:36

byłabym wdzięczna jak ktoś kto ma seryjną e30 w sedanie, zrobiłby zdjęcie bagażnika, bo mam wrażenie, że mam coś tam poknocone z wykładziną :maruda:
Pietrek - 2009-04-08, 09:09

Cytat:
byłabym wdzięczna jak ktoś kto ma seryjną e30 w sedanie, zrobiłby zdjęcie bagażnika, bo mam wrażenie, że mam coś tam poknocone z wykładziną :maruda:

Mam seryjną w sedanie :) a raczej seryjny bagażnik w sedanie , zrobi dzisiaj fotki , bo akurat rozbieram auto ...

Podro :)

Inka - 2009-04-08, 16:33

zrobiłam małą sesyjkę :)

Tutaj pęknięte szkiełko przedniej lampki, ale miałam awizo w skrzynce i wiem na pewno, że nowe szkiełka przyszły, więc jutro będzie wymiana :D

drugie światełka :)

a Tutaj już profilki i dupcia :)

Środka na razie nie robiłam ponieważ jeszcze tam po zimie nie wysprzątałam :P

a tutaj taki mały bonus :D
http://picasaweb.google.p...M1InkaQbaDrift#

alexil - 2009-04-08, 16:44

Kurde, szacun za samodzielną robotę przy aucie :spoko: Musisz jeszcze kiedyś znaleźć chwile czasu żeby wziąć młotek i wyklepać przedni pas :-)
Inka - 2009-04-08, 16:53

tak do końca sama nie robię ;) ale na prawdę dużo staram sie robić ;) a czego nie potrafię to oddaję w ręce najlepszego mechanika na świecie czyli mojego przyszłego męża :P

:super:

mich007 - 2009-04-08, 17:07

Inka napisa/a:
a czego nie potrafię to oddaję w ręce najlepszego mechanika na świecie czyli mojego przyszłego męża

Pozdrów Tomka :)

Inka - 2009-04-08, 17:08

dzięki pozdrowię tylko od kogo ? :P
mich007 - 2009-04-08, 17:31

Inka napisa/a:
dzięki pozdrowię tylko od kogo ?

no z nazwiska mnie nie będzie kojarzył jedynie z widzenia...jak się kiedyś znowu spotkamy to się przypomne :)

PS. Gratki e30 tylko do boczków to cięzko z tym silniczkiem :wink:

MAJSU - 2009-04-08, 17:43

Bez foli na szybach i kołpaków wygląda duużo lepiej :) Wymień przedni pas i dokup tą plastikową listwę do niego i będzie dobrze !
puz - 2009-04-08, 18:34

Inka napisa/a:
tak do końca sama nie robię ;) ale na prawdę dużo staram sie robić ;) a czego nie potrafię to oddaję w ręce najlepszego mechanika na świecie czyli mojego przyszłego męża :P

od razu najlepszego :wink:

zapraszam do nas zajmiemy sie tym grzechotnikiem i nie tylko :wink:

wydeszek walker gdzies sie wala bo ta koncówka :| pas przedni jak najbardziej sie znajdzie i pewnie IS lipe tez, felgi :mg: musialbym zerknac co sie ostało jeszcze w zapasach jesli borbety to tylko B ja jednak jestem zwolenikiem alpina styling. wnetrze oczywiscie wygodne 8-) sportsitze no i klekota zmienimy na jakas ciekawsza jednastke włąsnie jedzie e46 320d z anglii

zycze wytrwałosci bo bedziesz potrzebowac jej sporo taki urok E30

pozdro puz

Inka - 2009-04-08, 18:38

puz, ale ja tym nie chcę driftować :P do driftu to mam poloneza :D końcówkę zmienię na seryjną, zderzaczka szukam ale takiego klasycznego... znaczy w sumie to tej dokładki szukam ;)
puz - 2009-04-08, 19:02

Inka napisa/a:
puz, ale ja tym nie chcę driftować :P do driftu to mam poloneza :D końcówkę zmienię na seryjną, zderzaczka szukam ale takiego klasycznego... znaczy w sumie to tej dokładki szukam ;)

a czy ja wspomnialem cos na temat driftu :]

myslelm raczej o czyms takim

http://beemka-klub.pl/for...t=31060&start=0

a pod maska widzialmym cos takiego

co słuzy raczej do ekonomiczengo przemieszczania sie a nie smigania bokami :twisted:

pieknie czyli puz robi tylko auta do driftu :cry:

hyhhyhyhy

Inka - 2009-04-08, 19:13

oj nie tylko... ta wąska jest na prawdę śliczna, pewnie masę pracy w nią włożyłeś o kasie nie mówiąc.. aż się boję zapytać ile takie coś kosztuje, bo moją to by trzeba było zedrzeć do oryginalnego lakieru i na nowo pomalować :(
Rom535 - 2009-04-08, 19:17

Dam plusa za to ze to Bmw i za e30 bo mam do nich sentyment.... wiele Cie czeka jeszcze

Puz jak zwykle z genialnym projektem wyskoczyl hheheh :wink:

Inka - 2009-04-09, 09:48

projekt genialny tylko problem jest taki, że kasy na niego brak ;( wczoraj do mnie przyszły szkiełka do przodu :jupi: dzisiaj wymienię i zostanie mi tylko wymienić jedno szkło migacza i światła już będą 100% oryginał :D :jupi: :jupi: