| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
Nasze Śmigiełka - [E36] Lord Lukasz
Lord Lukasz - 2009-04-10, 12:53 Temat postu: [E36] Lord Lukasz Po przejściach z e30 a konkretnie z pękającymi głowicami w m20 zdecydowałem sie na kebaba, zakupiłem go od kolegi Jeziera, wymagała troche pracy ale na dzień dzisiejszy wszystko jest zrobione.
Od siebie dożuciłem hamulce, wiercone zimmermany z klockami EBC greenstuff, gwint z tyłu z amorami KONI Sport z regulacją twardości, nad przodem pracuje jeszcze narazie jest amor TA ze springami H&R, szpera 3,15.
Pod maską zwykłe bezvanosowe m50b25
Wcześniej była na kołach Hammana 17x10 ale... ze względów praktycznych zamieniłem je na bbs-y
Miki - 2009-04-10, 13:17
szkoda ze przesiadłeś sie na e36 ale cóż e30stka może dać ostro po portfelu... wiem cos o tym.... ale szkoda mi z tego powodu że Twoj mtech byl dla mnie wzorem waskiej
Lord Lukasz - 2009-04-10, 13:40
do e30 jeszcze wroce, ale będzie to napewno drugie auto i będzie to napewno wąskie MT1 w delfinie
CyRyL - 2009-04-10, 14:07
zanim sie namyslisz zeby wrocic do e30 juz moze nie być tak zebys sobie przebierał w kolorach w wąskiej
fajny kebab
Custom - 2009-04-10, 15:31
Autko prezentuje się na prawdę ładnie. Granatowy metalic plus jasne wnętrze w skórze i do tego Coupe, to wg mnie najlepsze połączenie Sam zawsze o takiej marzyłem Na BBS'ach też niczego sobie. A co z Hammanami? Na sprzedaż? Czy będą zakładane na wyjątkowe okazje?
Tymon - 2009-04-10, 16:12
Lord Lukasz, śliczne masz kółka
W ogóle fajna E36
Grucha Jr - 2009-04-10, 19:58
Smaczny kebab BBS'y jak najbardziej OK
MAJSU - 2009-04-10, 20:07
Jakbyś sprzedawał te BBS`y to koniecznie daj mi znać A do do kebaba to mogę zadać tylko jedno pytanie... A może frytki do tego ?
mattim_bmw - 2009-04-11, 21:13
| Lord Lukasz napisa/a: | | Po przejściach z e30 a konkretnie z pękającymi głowicami w m20 zdecydowałem sie na kebaba, zakupiłem go od kolegi Jeziera, wymagała troche pracy ale na dzień dzisiejszy wszystko jest zrobione. |
Zamiast tego mogłeś napisac "Nazywam sie łukasz, kupiłem kebaba..."
Auto takie se, ale styl świetny, bardzo mi sie podoba jak jest zrobione, nie mam pytań
pozdrooo
lesiek - 2009-04-12, 09:23
Dobry kebab, wpadnij na jakiegos spota do rzeszowa to obadam
Pozdrawiam
Lord Lukasz - 2009-04-13, 08:48
Lesiek wiesz przecież że nie jeźdze na spoty emerytów z Rzeszowa....
Hardrav - 2009-04-17, 18:48
kozaczunia jak dlamnie tylko tyle ze troszke za wysoka opona albo tylko mi sie tak wydaje. po za tym kolorek oczywiscie idealny !!! noi wszystko na swoim miejscu pozdrawiam
lesiek - 2009-04-17, 19:38
| Lord Lukasz napisa/a: | Lesiek wiesz przecież że nie jeźdze na spoty emerytów z Rzeszowa.... |
hehehe fakt faktem dziwni są troche - ja dostalem bana na zawsze osatnio za to ze się smiaiłem z kilku spraw i ludzi
Adi - 2009-04-18, 06:15
Łukasz szkoda, że już nie E30, Twoje były konkretne no ale rozumie Ciebie doskonale.
A Twój kebab jak zwykle na odpowiednim poziomie
Sam jakoś powoli zaczynam myśleć nad takim wozidełkiem do pracy he he
A powiedz mi jak Ci się sprawują z przodu te TA bo będę szwagrowi zakładał ale gwint do Compcta i zastanawiam się jak długo wytrzyma.
Pozdro!
Lord Lukasz - 2009-04-19, 19:53
| Cytat: | | A powiedz mi jak Ci się sprawują z przodu te TA bo będę szwagrowi zakładał ale gwint do Compcta i zastanawiam się jak długo wytrzyma. |
Wiesz ja jestem fanatykiem betonu więc jest dla mnie za miękko dlatego szukam gwintu na amorach KONI z regulacją twardości lub samych amorów, tył taki mam i jest idealnie, w e30 miałem przód KONI i było też mega fajnie betonowo.
Szczerze mówiąc to wszystko zależy czego szwagier oczekuje od zawieszenia jeśli chodzi mu tylko o możliwość regulacji wysokości i w miare twardy amor to będzie zadowolony bo nie spotkałem sie z opinią żeby komuś sie gwint TA rozsypał, ja czasami zakładam duże koła i mieszkam w miejscowości gdzie są jedne z największych serpentyn i bywam na nich często więc beton jest mi potrzebny, przy okazji kilka fotek ze styczniowego latania bokami
alexil - 2009-04-19, 20:22
To kiedy mogę przyjechać obadać te serpentyny?
kiloff - 2009-04-19, 20:59
heheh .. widze ze na patelniach w zaluzu boki sa calkiem ladne
Adi - 2009-04-20, 20:36
| Lord Lukasz napisa/a: | | Cytat: | | A powiedz mi jak Ci się sprawują z przodu te TA bo będę szwagrowi zakładał ale gwint do Compcta i zastanawiam się jak długo wytrzyma. |
Wiesz ja jestem fanatykiem betonu więc jest dla mnie za miękko dlatego szukam gwintu na amorach KONI z regulacją twardości lub samych amorów, tył taki mam i jest idealnie, w e30 miałem przód KONI i było też mega fajnie betonowo.
Szczerze mówiąc to wszystko zależy czego szwagier oczekuje od zawieszenia jeśli chodzi mu tylko o możliwość regulacji wysokości i w miare twardy amor to będzie zadowolony bo nie spotkałem sie z opinią żeby komuś sie gwint TA rozsypał, ja czasami zakładam duże koła i mieszkam w miejscowości gdzie są jedne z największych serpentyn i bywam na nich często więc beton jest mi potrzebny, przy okazji kilka fotek ze styczniowego latania bokami
Obrazek
Obrazek
[url=http://img11.imagesh....th.jpg]Obrazek[/URL] |
No to myślę, że będzie zadowolony
Fajnie tam masz, serpentynki przerabiałem je w sylwestra 07/08 z kumplem jego IS,em na letnich kołach
Lord Lukasz - 2009-04-23, 23:35
| Cytat: | | To kiedy mogę przyjechać obadać te serpentyny? |
Raz lub dwa razy w miesiącu robimy spoty na serpentynach
alexil - 2009-04-24, 20:31
| Lord Lukasz napisa/a: | | Raz lub dwa razy w miesiącu robimy spoty na serpentynach |
Daj znać kilka dni wcześniej, może kiedyś bym wpadł.
|
|