BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - I jakoś udało się bezpiecznie przezimować :)

Pawel735 - 2009-04-15, 00:46
Temat postu: I jakoś udało się bezpiecznie przezimować :)
Może wiadomośc trochę spóźniona ale jaka to radość, że zima już za nami :) Cały sezon przed nami Panie i Panowie. Nareszczie koniec kwasów solnych na drogach :) Cieszę się z wiosny jak małe dziecko z lizaka. Można pojechac autem na wycieczkę, rowerem do lasu, albo poprostu pójśc na piechotę do parku i zobaczyć jak pojawiają się liście na drzewach - coś wspaniałego :)
Dantte26 - 2009-04-15, 02:56

he,he...dokładnie....jakoś minęła następna zima w życiu mojej bumki....w sumie bez większych awarii za co jej dziękuję i oby tak dalej...he,he...a co do wiosny to dokładnie...nareszcie jest...i sezon przed nami....wszyskim forumowiczom życzę udanego oczywiście i bez większych przygód ze sprzętem...pozdrawiam...
Pietrek - 2009-04-15, 17:21

U mnie przez zime ześwirował sterownik biegu jałowego (stara eta) i padł krokowiec który był wcześniej czyszczony w nafcie... Pozatym wyszło troche rdzawych nalotów jak stała w garażu ... blaszak niestety ;/
mattim_bmw - 2009-04-15, 21:33

W mojej tez sporo kwiatków wyszło, ale jezdziłem w ciezkich solnych warunkach :D

Teraz brakuje czasu żeby poskładac i cieszyc sie nowym sezonem :?

MAJSU - 2009-04-15, 21:37

A ja wreszcie wyprałem wykładzinę podłogową bo aura jest bardziej sprzyjająca i może skończę w weekend konwersję wnętrza na beż 8-)
mattim_bmw - 2009-04-16, 08:46

MAJSU napisa/a:
A ja wreszcie wyprałem wykładzinę podłogową bo aura jest bardziej sprzyjająca i może skończę w weekend konwersję wnętrza na beż 8-)

Dobrze ze to napisałes bo zapomniałbym swojej tapicery do bagaznika uprać a leży gdzies zakopana w garażu :D

Łukasz - 2009-04-16, 10:18

a ja przez zimę poczyniłem pierwsze kroki do ponownego posiadania BMW :) - kupiłem brelok do kluczyków :D i kilka prospektów E30 :)
Mack` - 2009-04-16, 12:51

Wiosna jak fajnie :) . Wreszcie można założyć buciki 17stki, bo wstyd był mi śmigać na 15stkach....
Siedzenia musze wyprać i dywaniki kupić ori chyba raczej na pewno.
Aluski odnowione co wy na to ;-) .

Dantte26 - 2009-04-16, 13:31

no,no....ładnie to wygląda...wrzuć jakąś fote jak się prezentują na aucie...
TheKowal - 2009-04-16, 13:32

Po zimie mam do roboty kilka miejsc na blachach i łączniki stabilizatorów z przodu,jeszcze jakaś tulejka z tyłu...
Mam nadzieję,że wraz z nadejściem wiosny pełną gębą uda mi się sprzedać za dobre pieniądze Corollę i przestawić się już na sztywno na BMW ;)

Póki co korzystam z dobrobytów morza śródziemnego...ale niestety już jutro polska wita :(