BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - e36 wymieniłem stacyjke i włączył się immobilizer ..Co teraz

DjAquaz - 2009-04-25, 21:17
Temat postu: e36 wymieniłem stacyjke i włączył się immobilizer ..Co teraz
Koledzy .Niestety padła mi dziś stacyjka i kupiłem inną . Założyłem ją ale załączył się immobillizer.NIe mogę uruchomić auta. Czy jest jakiś sposób na odblokowanie go....domowym sposobem.Nie znam kodu nowego kluczyka więc zastanawiam się czy da się odblokować czy raczej konieczna jest interwencja elektronika z komputerem w celu programowania od nowa

PILNEEEEEEE

szczaw89 - 2009-04-25, 21:42

rozloz kluczyk swoj i ten od nowej stacyjki i wymien wkladke kodowa z twojego starego do nowego i bedzie ok ponizej masz zdjecia jak ta wkladka wyglada jest wklejona na czarny silikonowy klej tylko uwazaj by nie pękło

Grzesiek - 2009-04-25, 21:43

zaloz pierscien ze starej, ze starego kluczyka wydlob pestke iloz ja do nowego , w powinno odpalic
DjAquaz - 2009-04-25, 22:52

Przyjacielu właśnie tak zrobiłem ale przed tym jak napisałeś posta.Dzięki ziomale.Zaoszczędziłem 100 funtów :mg: :mg: :mg: :mg: :mg: :mg:
szczaw89 - 2009-04-26, 18:43

Tyle dobrego ze jestes jednym za tych ktorzy sami cos kombinuja bo wielu na samo dzien dobry zadaja setki pytan bez proby podejscia do tematu ze swojej strony chodz czesto chodzi o błachostke pozdro