| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - e36 323i szczytywanie błędów
DjAquaz - 2009-04-27, 13:21 Temat postu: e36 323i szczytywanie błędów Koledzy czy isnieje możliwość zczytania błędów z kompa za pomocą 2 kabli i zarówki 12v ? Jeśli tak to pod które piny należy się wpiąć by żarówka zaczeła dawać sygnały świetlne??? Wiem że się da ale nie wiem jakie piny są za to odpowiedzialne. Bardzo proszę o pomoc i odpowiedź czy da rade w BMw to zastosować.
Pozdrawiam
Łukasz - 2009-04-27, 13:58
musisz mieć pin ze swojej karty bankomatowej
center - 2009-04-27, 14:50
oj łukasz łukasz, wiesz że nie wszyscy na świecie znają Twoje poczucie humoru
Dj poszukaj było, na pewno na tym forum, a jak Ci się nie chce tu to na google na bank..
pozdrawiam
Dantte26 - 2009-04-27, 15:50
Witam. Owszem można odczytać kody usterek za pomocą błysków ale tylko w BMW wychodzących na rynek amerykański i nie za pomocą dwóch kabli i żarówki tylko za pomocą kontrolki samodiagnostyki "check engine"-sprawdz silnik , która znajduje się w desce rozdzielczej.Wyposarzone były w nią tylko auta na rynek amerykański. Jeśli dana buma nie jest wyposażona w daną kontrolkę niestety nie ma możliwości jej podpięcia... pozostaje tylko podpiąć czytnik kodów w gniazdo diagnostyczne... dane info wyczytałem w mądrej książce pt. Kody Usterek, także nie wale ściemy...
|
|