BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Spotkanie Mojej E30 z Polonezem :(

yoshi - 2005-01-08, 14:24
Temat postu: Spotkanie Mojej E30 z Polonezem :(
w dniu 8.01.2005
mialem stluczke z Polonezem WPN 59HA :(
ok. godzi 13 przy pieknej pogodzie 40m od domu Pan w Polonezie jak twierdzil nie zauwazyl mnie i wjechal w dupe mojej E30 :( FUCK FUCK FUCK :evil:
uszkodzenia: zderzak tyl, pas tylni, dalej nie wiem okaze sie :( no i klapa bagaznika sie uniosla :(
fotki nie bawem

cinek_sw - 2005-01-08, 16:53

z dwojga złego to i tak lepiej w tyłek niż w bok..... :D :D kilka dni blacharz, kilka dni lakiernik i bedzie nówka sztuka :wink: zycze twojej bercie szybkiego powrotu do zdrowia... :D :D
Marcin e30 - 2005-01-08, 17:18

a jak dobrze wycenią to jeszcze zostanie na gadżety do beemki :D :D
ale szkoda bo była ładna

Daniel - 2005-01-08, 17:33

Marcin e30 napisał/a:
a jak dobrze wycenią to jeszcze zostanie na gadżety do beemki :D :D
ale szkoda bo była ładna

napewno zostanie na gadżety - z dwojga złego lepiej jak na Ciebie najeżdzaja niz ty w kogoś :P

Gasper - 2005-01-08, 19:12

Nie ma tego złego!! Twoja bejca znowu będzie śmigać, a Tobie się jeszcze skapnie grosza! :wink:
Anonymous - 2005-01-08, 21:05

To współczuje. Nie lubie wpn-ów . Wogule tego miasta nie lube. Zakaz wjazdu na tarchomin dla wpn-ów :D
yoshi - 2005-01-09, 01:00

jarekson napisał/a:
To współczuje. Nie lubie wpn-ów . Wogule tego miasta nie lube. Zakaz wjazdu na tarchomin dla wpn-ów :D

Popieram :!:

Co do uszkodzen to: pas tylni do wymiany bo sie przelamal przy podluznicach :!: :( zderzak bo tego sie nie klepie :( co ciekawe uszkodzil sie zamek bagaznika :( podloga i inne elementy nie ruszone :D :D :D

Wciaz czekam na fotki od kumpla bo zrobil je aparatem w telefonie, bo akurat przechodzil i mial mi wyslac :D

P.S. To juz moja druga stluczka na Tarchominie, druga E30, ale za kazdym razem inna :P i druga odpukac nie z mojej winy :D
P.S.2. Najbardziej mi szkoda tego ze auto juz bedzie nosic znamie "bite" :(

HAMANN E30 - 2005-01-09, 01:34

kolo mial podobną stłuczkę i wysmarowali mu z ubezpieczalni 2800zl :lol: takze sianko bedzie dla Ciebie :wink: