|
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
|
TECHNICZNE - e34 problem z centralka
anton:-) - 2009-04-28, 21:28 Temat postu: e34 problem z centralka Witam wszystkich jestem nowy na forum i mam ma³y problem .
Posiadam w swoim aucie orginalny centralny zamek z domykaniem szyb i szyberdachu lecz nie ma pilota, wiec postanowi³em ze sobie kupie centralke z pilotem i wszystko by by³o fajnie tylko ze nie potrafie jej pod³aczyc.Rozebra³em drzwi kierowcy i zobaczy³em ze do si³ownika dochodzi 6 przewodów 3 grubsze bia³y, niebieski i czarny i ciensze bia³y z zielonym paskiem , bia³y z czarnym paskiem i chyba czerwony z jakims paskiem juz nie pamietam i nie mam zielonego pojcia jak i gdzie sie wpiac aby to wszystko chodzi³o. Prosze o pomoc
center - 2009-04-29, 08:17
poszukaj schematów elektrycznych na forum, poszukaj te¿ tego o czym piszesz na tym forum
z tego co pamiêtam to by³o na tym forum, szukaj a znajdziesz..
Sebabmw - 2012-11-13, 18:25
Cze¶æ,
podpinam sie pod temat,
Jestem poza domem i ¿ona zg³osi³a mi awarie centralnego w E34, chcê siê zabrac za naprawê jak wróce i wiedzieæ od razu jak.
Mianowicie, po zamknieciu centralnego od ¶rodka ko³kiem w drzwiach, nie mo¿na go tworzyæ klamka od wew. od strony kierowcy. Klamk± od pasa¿era otwiera siê bez problemu, ko³kiem do góry w drzwiach kierowcy równie¿
Mam instalacje z centralnym i alarmem org BMW.
Gdzie szukaæ usterki? W ciêgnach od zamka ? Czy w elektryce?
pozdr
S
center - 2012-11-20, 12:15
no jak bolcem od drzwi siê da, a to wszystko jest po³aczone w drzwiach to chyba tylko co¶ na linii klamka - bolec
|
|