| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Reperaturka podlogi E30
yoshi - 2005-01-09, 01:29 Temat postu: Reperaturka podlogi E30 Czy jest cos takiego jak reperaturka podlugi w E30 '83 2D
Chodzi mi o taka rzecz ze w miejscu gdzie jest odplyw za kierowca zaczela mi sie korozja i chcialbym to zrobic najlepiej tak jak to ma miejsce w oryginale
Anonymous - 2005-01-09, 11:01 Temat postu: Re: Reperaturka podlogi E30
| yoshi napisa³/a: | Czy jest cos takiego jak reperaturka podlugi w E30 '83 2D
Chodzi mi o taka rzecz ze w miejscu gdzie jest odplyw za kierowca zaczela mi sie korozja i chcialbym to zrobic najlepiej tak jak to ma miejsce w oryginale |
Jednym słowem chodzi Ci o podłogę pod nogami pasażerem gdzie wstawiona jest "zaślepka" o śr. około 10 cm(może ktoś mi wytłumaczy czemu taka duża)
W starszych modelach E30 jest to praktycznie regułą, oryginału szukałem i niestety nie znalazłem(dawno temu) ale dobry blacharz za małe pieniądze postara się żeby wszystko było ok. - jeżeli chodzi Ci o ten problem
sarna1 - 2005-01-09, 14:01
dokladnie tez mialem tam zaczatki korozji - naprawilem we wlasnym zakresie i wyglada calkiem dobrze.
yoshi - 2005-01-09, 23:57
zrobic to ja sobie zrobie
tyle ze jesli chodzi o moja Buffemke to jestem pedant i lubie miec tak jak to bylo w oryginale (zapalniczki 3 miechy szukalem )
czyli rozumiem ze reperaturek podlogi z odplywem nie ma
|
|