| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - m20b20 odpalanie i obroty :(
Bulerson - 2009-05-13, 15:30 Temat postu: m20b20 odpalanie i obroty :( A wiec tak. Autko ma problemy przy odpalaniu (trzeba go długo kręcić), często obroty sie trzymają na poziomie ok 1000 i po odpuszczeniu gazu (w trakcje jazdy) auto bardzo wolno zwalnia, czasem utrzymuje prędkość znajomy mi powiedział ze to silniczek krokowy ale czy na pewno
[ Dodano: 2009-05-15, 12:19 ]
SKANDAL NAWET NIKT NIE POMOŻE
maciek e30 - 2009-05-16, 18:16
Napisz czy na ciepłym czy na zimnym słabo pali, bo jak na ciepłym to całkiem normalne w m20 jest tam jakis zaworek zwrotny i jak jest auto nagrzane i zgasisz je to po paru minutach postoju cieżko odpala, bo wacha ucieka z przewodu do baku, a silniczek krokowy powoduje falowanie obrotów. nie wiem czy przez silniczek kiepsko pali , może masz cos z przepływką Pozdro
Bulerson - 2009-05-16, 18:56
| maciek e30 napisa³/a: | | Napisz czy na ciepÅ‚ym czy na zimnym sÅ‚abo pali, bo jak na ciepÅ‚ym to caÅ‚kiem normalne w m20 jest tam jakis zaworek zwrotny i jak jest auto nagrzane i zgasisz je to po paru minutach postoju cieżko odpala, bo wacha ucieka z przewodu do baku, a silniczek krokowy powoduje falowanie obrotów. nie wiem czy przez silniczek kiepsko pali , może masz cos z przepÅ‚ywkÄ… Pozdro |
nie ma tutaj żadnej zależności czasem odpala na "dotyk" a czasem się meczy przeplywka jest ok sprawdzałem u kumpla i działa dobrze
maciek e30 - 2009-05-16, 22:26
To zobacz jeszcze pompe może zaczyna umierać powoli
|
|