BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

STYLIZACJE WEWNĘTRZNE - malowanie zaciskow w e36

KAMIL320 - 2009-07-05, 10:58
Temat postu: malowanie zaciskow w e36
postanowiłem pomalowac zaciski poniewarz te sa zardzewiale i pokryte osadem a to wszystko widac przez alufelge! tylko moje pytanie na jaki kolor?? nie chce rzadnego festynu czyli czerwonych pomaranczowych itd! chce aby to wygladalo estetycznie i ze smaczkiem :D myslalem nad srebrnym albo czarnym... a moze cos innego doradzicie?? a i jakiej farby do tego urzyc?? pozdrawiam
MAJSU - 2009-07-05, 15:17
Temat postu: Re: malowanie zaciskow w e36
KAMIL320 napisał/a:
postanowiłem pomalowac zaciski poniewarz te sa zardzewiale i pokryte osadem a to wszystko widac przez alufelge! tylko moje pytanie na jaki kolor?? nie chce rzadnego festynu czyli czerwonych pomaranczowych itd! chce aby to wygladalo estetycznie i ze smaczkiem :D myslalem nad srebrnym albo czarnym... a moze cos innego doradzicie?? a i jakiej farby do tego urzyc?? pozdrawiam

Jak ma być ze smaczkiem to czarny i srebrny odpada bo jaki w nich smaczek ? Ja bym pomalował na złoto... Fajnie to będzie wyglądać na czarnym samochodzie. Farba jakakolwiek do metalu.

KAMIL320 - 2009-07-07, 18:44

MAJSU napisał/a:
Ja bym pomalował na złoto.
a moze masz jakies fotki jak to by wygladało?? calkiem nie głupi pomysl ze złotymi :D