| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - E30 pozrywane poduchy pod silnikiem
gregor - 2009-07-06, 16:35 Temat postu: E30 pozrywane poduchy pod silnikiem witam jak wyzej w temacie, zachcialo mi sie pokrecic, zerwalo mnie jak bokiem auto lecialo i dziwnie zaczol pracowac, zgilm go i otwarlem mache a tam wentylator docisl sie do chlodnicy, jakie poduchy kupic zeby nie zerwalo sie przy nastepnej okazji?
MAJSU - 2009-07-06, 16:46 Temat postu: Re: E30 pozrywane poduchy pod silnikiem
| gregor napisa³/a: | | witam jak wyzej w temacie, zachcialo mi sie pokrecic, zerwalo mnie jak bokiem auto lecialo i dziwnie zaczol pracowac, zgilm go i otwarlem mache a tam wentylator docisl sie do chlodnicy, jakie poduchy kupic zeby nie zerwalo sie przy nastepnej okazji? |
Nowe.
gregor - 2009-07-06, 17:06 Temat postu: Re: E30 pozrywane poduchy pod silnikiem
| MAJSU napisa³/a: | | gregor napisa³/a: | | witam jak wyzej w temacie, zachcialo mi sie pokrecic, zerwalo mnie jak bokiem auto lecialo i dziwnie zaczol pracowac, zgilm go i otwarlem mache a tam wentylator docisl sie do chlodnicy, jakie poduchy kupic zeby nie zerwalo sie przy nastepnej okazji? |
Nowe. |
no raczej nie uzywane. Chodzilo mi o firme a moze jest tylko jedna?
oskar_zieba - 2009-07-06, 23:22
ostatnio przerabialem ten temat, kupilem febi, narazie jest spoko, na spokojnie dwie godziny roboty. a i obowiazkowo odkrec amortyzator laczacy silnik z buda bo Ci nie siadzie silnik na poduszkach
center - 2009-07-07, 15:40
a jesteś pewien że to poduchy, a nie pompa wody?
ja miałem dokładnie tą samą sytuację i była to pompa, chociaż wcześniej robiłem też poduchy
gregor - 2009-07-08, 19:34
na 100% poduchy bo silnik a raczej wentylator sparl sie na chlodnicy, poduchy juz wymienilem, teraz pojawil sie nastepny problem(chyba) wisko szlak trafil jak odpale wiatrak zaraz zaczyna pracowac i pracuje tak samo jak obroty silnika. Czy ta sytuacja moze byc niebezpieczna dla silnika? dodam ze jak auto zgasze automatycznie wiatrak przestaje krecic i silnik woda w chlodnicy nabiera temperatury.
Pietrek - 2009-07-08, 22:37
| oskar_zieba napisa³/a: | | a i obowiazkowo odkrec amortyzator laczacy silnik z buda bo Ci nie siadzie silnik na poduszkach |
We wszystkich wersjach silnikowych jest ten amortyzator ? U mnie nie było jak wyciągałem silnik
Gepard - 2009-07-08, 23:13
glownie 4 cyl. a zwlaszcza m10
|
|