|
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
|
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - kopiują BMW ??
bachus - 2005-01-15, 20:46 Temat postu: kopiują BMW ??
o to nowy pontiak - a własciwie pierwszy SUV tej firmy - czy nie sądzicie ze przód jakby od BMW (nerki) i gdyby nie znaczek pontiaka na grillu ielu pomyslałoby ze to kolejna wersja X5 swoja droga nawet ładne auto
ChriS - 2005-01-16, 09:11
Pontiac to sportowa marka koncernu GM i tyle ma wspólnego z BMW.Jechałem kiedyś Firebyrdem 5.0 V8 poza dżwiękiem z pod maski żadna rewelacja.
mocry - 2005-01-16, 09:48
Ten na samej gorze faktycznie podobny do BMW. Nie dosc, ze ma nerki to jeszcze te zaciagniete lampy. Niech zostaiwa bmki w spokoju i sobie sami cos wymysla
bachus - 2005-01-16, 09:48
te nerki to juz dawno widiziałem , przeprojektowywałem kiedys nawet piontiaca ale to co zobaczyłem w tym SUVie przeszło moje oczekiwania. Nie dosc ze to ato na prawde przypomina mi BMW (w przeciwienstwie do poprzednich ich produkcji) to jeszcze ten przód na prawde mi się podoba co więcej gdyby na masce widniał znak naszej marki nie wstydziłbym sie nim jezdzic, a przyjęcie nowego modelu serii X w tej formie nie byłoby trudne
cinek_sw - 2005-01-16, 15:09
noo w końcu uczą się od najlepszych...
Anonymous - 2005-01-22, 10:08
mhm
rzeczywiście strasznie podobny dobrze czy źle? niby BMW wychodzi na jakiś wzór ale traci na oryginalnej stylistyce w ten sposób... tak mi się wydaje przynajmniej
|
|