| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - [e32] Za co odpowiedzialny jest GONG ?
BADYL - 2009-07-23, 21:38 Temat postu: [e32] Za co odpowiedzialny jest GONG ? Pytanie może ktoś mi rozjaśni umysł. Ostatnio podłączyłem "gong" na nowo (wcześniej był rozłączony z powodu dużej ilości błędów wyświetlanych na zegarach).
Wszystko fajnie ale - włącza mi się np pod czas jazdy z częstotliwością bicia co 1s (nie za głośno) i np po jakimś czasie wyłącza się sam.
Dzisiaj otworzyłem auto (tylko nawet kluczyka nie wsadzałem do stacyjki) i to samo nawet jak zamknąłem samochód gong dzwonił.
Dzięki za odp.
flash - 2009-07-23, 22:23
kilka krotkich pikniec sygnalizuje pelna godzine, (a dokladnie 15 sek przed pelna godzina)
chyba ze wlacza ci sie na dluzej np 30sek to moze masz przytarte kable przy gongu i gdzies dotykaja do masy albo woda dostaje sie przez przednia szybe.
BADYL - 2009-07-23, 23:02
| flash napisa³/a: | kilka krotkich pikniec sygnalizuje pelna godzine, (a dokladnie 15 sek przed pelna godzina)
chyba ze wlacza ci sie na dluzej np 30sek to moze masz przytarte kable przy gongu i gdzies dotykaja do masy albo woda dostaje sie przez przednia szybe. |
Sprawdziłem - wykluczam pełną godzinę bo pikało o różnych porach,wodę tę wykluczam.
cichecki0511 - 2009-07-23, 23:23
w e30 daje o sobie znać przy temperaturze poniżej bodajże 3 st C ale przy obecnej pogodzie .....
sarna1 - 2009-07-23, 23:37
moze masz ustawiony limit w obc i pika jak przekraczasz predkosc ?
slawo - 2009-07-23, 23:44
| sarna1 napisa³/a: | | moze masz ustawiony limit w obc i pika jak przekraczasz predkosc ? |
jak wklada klucz do zamka? hehe
jak juz to moze cos z przewietrzaniem wnetrza
albo jak juz pisalem na gg uwalony gong i swiruje
flash - 2009-07-24, 00:00
nie pozostaje nic innego jak przyjrzec sie kabelkom, oraz zajrzec do wnetrza gonga czy nie ma w nim wody, jesli nie to sprawdz na innym gongu.
BADYL - 2009-07-24, 00:03
Sprawdzę co piszecie a gong przy prędkości wątpię - popsuł by się szybko.Temp mam gitara - teraz byłem Zośkę przewietrzyć i nic.
|
|