BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Czym czyscic i nawilzac skore w samochodzie

rafcis82 - 2009-07-26, 14:09
Temat postu: Czym czyscic i nawilzac skore w samochodzie
Witam nie wiem czy juz byl taki temat ale zapewne byl ...ale coz zapytam sie jakimi srodkami najlepiej czyscic skorzana tapicerke i deske rozdzielcza?? Slyszalem ze do skory dobre jest mleczko do domekijazu ale nie wiem czy to prawda prosze o wypowiedzi pozdrawiam:)
sarna1 - 2009-07-26, 22:31

heh o mleczku do demakijazu nie slyszalem ale podobno oliwka dla dzieci dziala cuda, ja osobiscie mam cos takiego i jestem zadowolony. http://www.allegro.pl/ite...skory_f_ra.html

wczesniej mialem plaka w sprayu ale byl bardzo malo wydajny.

Marcin323 - 2009-07-27, 14:18

Możę MAJSU się wypowie w tym temacie :)
MAJSU - 2009-07-27, 17:32
Temat postu: Re: Czym czyscic i nawilzac skore w samochodzie
rafcis82 napisał/a:
Witam nie wiem czy juz byl taki temat ale zapewne byl ...ale coz zapytam sie jakimi srodkami najlepiej czyscic skorzana tapicerke i deske rozdzielcza?? Slyszalem ze do skory dobre jest mleczko do domekijazu ale nie wiem czy to prawda prosze o wypowiedzi pozdrawiam:)

Środkami Zymola bez dwóch zdań... Mleczka do demakijażu i inne badziewia o jak naprawianie rozwalonej gumy od przepływki taśmą klejącą w skrócie - drut ! Zresztą temat już taki jest poszukaj zanim napiszesz.

maaaad - 2009-07-27, 23:51

Ja słyszałem bdb opinie o środkach.... BMW.
Rom535 - 2009-07-27, 23:55

W upalne dni najlepiej zostawic polecam mokry recznik w aucie .Jak pozostawiasz auto na sloncu.Nie sikac na recznik :D