BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - e30 centralka zamka....

SUCHARUS - 2009-10-21, 15:17
Temat postu: e30 centralka zamka....
Witam
zwiazku z nadchodzaca zima i problemami z zamarznietymi zamkami postanowilem zakupic najtansza centralke na pilota do swojej e30...oto ona: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=789217491 ....znajomy twierdzi ze z podlaczeniem tej centralki do mojej centralki w e30 moze byc problem....a ze z elektryka samochodaowa u mnie troche na bakier to chcialbym zaciagnac jezyka u was koledzy......jak i gdzie sie tym ustrojstwem wpiac zeby wsio bylo ok.....

Piotrek325 - 2009-10-22, 14:10

nie ma zadnego problemu, masz instrukcje do tego zestawu, tam jest wszystko opisane. W e30 sterowanie silownikami odbywa sie poprzez "sterowanie masa"

podlaczas tak jak w instrukcji pisza, i jest gitara.
oryginalny sterownik od centralnego masz pod lewym glosnikiem (pod takim plastikiem) przykrecony na dwie sruby. (bedziesz musial zdjac oslone glosnika, glosnik itd.)
kable do silownikow podlaczasz pod kable od silownikow (nie pamietam kolorow) ale poszukaj na forum, bo ja tez mialem duzo problemow tym na poczatku, ale okazalo sie ze nie dziala z powodu, zasniedzialej wtyczki miedzy drzwiami kierowcy a buda :/

pozdr.