|
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
|
FELUNEK - Felgi BMW - panstwa w ktorych sa produkowane - pytanie
dinan - 2009-11-01, 10:26 Temat postu: Felgi BMW - panstwa w ktorych sa produkowane - pytanie Witam wszystkich serdecznie!
Mam pytanie.
Czy na wszystkich oryginalnych felgach musi byc z tylu napisane "Made in Germany" ?
Czy moze tez sa oryginalne felgi BMW skladane w innych panstwach (Włochy itp.) np. Made in Italy ?
Chcialbym aby sie wypowiedzieli znawcy tematu.
Np. Felgi posiadaja nr czesci, jest napis BMW ( z tylu na ramieniu ) i inne oznaczenia. Na jednym ramieniu jest napis Made in Italy.
Oto dane felg ( odczytane z tylu na feldze, jest to wszystko wybite na ramionach felgi z tylu , wewnetrzna czesc felgi )
BMW 1.097.185
8Jx17H2IS20
Cromodora Wheels
MADE IN ITALY
CDW21.01.01
Chcialbym sie dowiedziec czy mozna te felgi rozkrecic bo na kazdej jest po 20 srub a chcialbym te srubki pochromowac i nie wiem czy brac klucz w reke czy tez nie ...
stekmen - 2009-11-01, 13:21
na oryginalnej feldze nie musi być made in germany firmy które produkują te felgi są w całej europie i nie tylko mój znajomy ma w e60 oryginalne felgi bmw produkcji ronal i napis made in Poland te felgi ze zięcia są jak najbardziej oryginalnym produktem bmw
dinan - 2009-11-02, 18:52
Kamień z serca ...
WIELKIE dzieki kolego za rozjasnienie tematu. Tak sadzilem ze sa to oryginaly tylko ze skloadane gdzie indziej, poniewaz te felgi seryjnie byly montowane w BMW E39 i nie dopuszczalem do siebie nawet takiej mysli ze to jakies podroby skladane we Wloszech, ale wolalem sie upewnic i zapytac.
Podobno Kto pyta nie bladzi hehe
Dzieki
|
|