| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - [e36] lampy przednie bosch oryginal
pablo_gd - 2009-11-15, 22:15 Temat postu: [e36] lampy przednie bosch oryginal Witam
czy lampy z anglika boscha oryginalne z coupe z angola pasujÄ… do europejczyka>/???
pytam gdyż numery na szkłach wszedzie są takie same ale czy tak samo świecą?
dzieki za pomoc
lysy174 - 2009-11-16, 14:55
NIE
Lampy z europejczyka swieca na prawo a lampy z angola swieca na lewo (wynika z tego ze tam jest ruch lewostronny)
Jednakze podobno da sie je tak przerobic zeby swiecily dobrze. Uderz z tym problemem do wrony. On sie na tym doskonale zna.
szulik4 - 2009-11-16, 17:22
też mam lampy bosha z anglika (dowiedziałem sie tego na przeglądzie jak niechcieli mi podbic dowodu) Bez problemu sam je ustawisz na europejczyka. Masz tam z tyłu 3 śróbki które luzujesz i przestawiasz oprawke w drugą możliwą pozycje i po robocie. Jeszcze tylko dobrze by było żebyś podjechał na prawidłowe ustawienie świateł, kosztuje to grosze (ja zapłaciłem 12 zł. Lampy Bosha w e36 są przystosowane do zmiany z anglika na europejczyka i odwrotnie.
pablo_gd - 2009-11-16, 20:49
| szulik4 napisa³/a: | | też mam lampy bosha z anglika (dowiedziaÅ‚em sie tego na przeglÄ…dzie jak niechcieli mi podbic dowodu) Bez problemu sam je ustawisz na europejczyka. Masz tam z tyÅ‚u 3 Å›róbki które luzujesz i przestawiasz oprawke w drugÄ… możliwÄ… pozycje i po robocie. Jeszcze tylko dobrze by byÅ‚o żebyÅ› podjechaÅ‚ na prawidÅ‚owe ustawienie Å›wiateÅ‚, kosztuje to grosze (ja zapÅ‚aciÅ‚em 12 zÅ‚. Lampy Bosha w e36 sÄ… przystosowane do zmiany z anglika na europejczyka i odwrotnie. |
KOLEGO dziękuje!!!!!!!!
znaczy się że mogę je użyć, bo mam idealne od angola
dodałem oczywiście plusika:D
|
|