| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Black Hella a Xenon
maciekwuwua - 2009-11-17, 14:13 Temat postu: Black Hella a Xenon Witam w przyszłym tygodniu zabieram się do przeróbki przednich lamp na Black Hella w mojej E34.Niedawno założyłem Xenon HID 8000K. Wiecie może jak obie przeróbki mają się do siebie.Ma ktoś w swoim wózku taką konfiguracje?
Buła - 2009-11-17, 15:50
Bez znaczenia w soczewce a długich jak są krzyże to nie jestem pewien bo długość żarnika możne być większa od żarówki i jest możliwość stykania z krzyżami.
kafarek - 2009-11-17, 16:02
Xenon w "długich" to niepraktyczny pomysł.. Nie używa się ich na tyle długo i często by zdążyły złapać odpowiednią temperaturę i świecić jak nalezy.. W światłach mijanie nie mają znaczenia. Moim zdanie nawet wyglądają lepiej niż w zwykłej lampie..
maciekwuwua - 2009-11-17, 16:27
Nie mam długich w xenonie bo jak słusznie stwierdził kaferek zanim palnik się nagrzeje to mija 5-7 sekund także to nie praktyczne.zobaczymy jak to wyjdzie.muszę opalarkę od kumpla pożyczyć.Właśnie zamówiłem na alledrogo od kolesia z Pabianic za 60 zł 2 komplety(przez pomyłkę wcisnąłem 2 razy kup teraz.shit........no nic trudno może komuś odsprzedam z zarobkiem podobno on ma najlepsze.jak zrobię to się pochwalę
|
|