| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Lakier kameleon
slawo - 2005-01-28, 23:13 Temat postu: Lakier kameleon Kolega zaproponowal mi pomalowanie Bert kameleonem,zostalo mu duzo takiej farby i jak zwykle bylaby to darmowa impreza.Troche sie wacham bo moja ma bdb lakier,bez wiekszych uszkodzen itp,poszukuje zdjec e30 z kamaleonem....i Waszych porad???!! decydowac sie?
Go¶æ - 2005-01-28, 23:17
kiedyś ja chciałem pomalować swojego Kanarka kameleonem ale odstraszyła mnie cena lakieru 1500zł za litrową puszke fakt ze to było dawno temu i niewiem ile teraz kosztyje sam lakier. ale moim zdaniem do e30 ten lakier niepasuje!!!!!!!!!!!!!!!!!
Marcin e30 - 2005-01-29, 00:03 Temat postu: Re: Lakier kameleon
| slawo napisa³/a: | | ....i Waszych porad???!! decydowac sie? |
kwestia gustu a o tym sie nie dyskutuje 8)
ps. mnie sie podoba
yoshi - 2005-01-29, 00:14
SmasherE30 - 2005-01-29, 00:59
kameleon to nie tylko jeden lakier, poza tym możnna uzyskac rózny odcień dominującym, to zalezy chyba już tylko od proporcji zastosowanych farbek.
w sumie może i dałoby sie znieść coś z kilkoma odcieniami ... na przykład lekka perłę ... granat albo ciemna zieleń ale ... to już własciwie tyyyylko kwestia gustu.
Szczerze moim zaniem Sławku masz zbyt seryjne autko by je potraktowac takim klakierem ... nie współgralo by to chyba , szczególnie że lubisz skromne i lekkie seryjne kółeczka i chyba dobiło by Cię ciągłe dbanie o swoją Etę, którą powinienes szaleć a nie ja pieścić, bo Ci szkoda lakieru
slawo - 2005-01-29, 13:09
Kolka sa skromne chwilowo na zime Na wiosne jakies koleczka zapodamy jak dojdzie zawiecha do tego.Moze i macie racje,moze i nie pasuje,moze trzeba by dbac,jednak z drugiej strony to gratis
BADYL - 2005-01-29, 13:13
Kameleon to dobry kolor ale tylko dla przednionapedówek!!
OPEL,HONDA itd.
ale nie do BMW.
jakub - 2005-01-30, 18:13
Gdyby ktoś dał mi za darmo dał dres albo różowy garnitur to nie wiem czy bym w nim chodził, a taki lakier można (według mnie oczywiście) potraktować w kategoriach odpustowych.
Dlaczego kameleon dobry jest do przednionapędówek, a nie do BMW??!!!
Co mają przednie koła z tym wspólnego?
center - 2005-01-30, 20:02
no bo to jakos tak wyszlo ze tylnionapedowki sa ladne jakie sa i jesli sie je tuninguje optycznie to trzeba to robic naprawde bardzo delikatnie i z przemysleniem zeby nie wyszla z tego wies...
a przednionapedowki jakos latwiej to znosza...
przyklady:
porownajcie chocby szalone skrzydla na beemkach, ktore wygladaja tragicznie, a gdybysmy je przerzucili np do hondy to moglaby wygladac w tym calkiem fajnie...
tak to juz jest...ale to oczywiscie kwestia gustu...
jesli wszystko robi sie tak zeby auto bylo ladniejsze a nie stawalo sie choinka, to kazde auto moze byc pieknie zrobione, kazde...
slawo - 2005-01-30, 21:11
Moze i macie racje,nie chce zrobic z mojej ukochanej japonskiego shitu.Pozatym mialem zalozenie od poczatku zeby nie rzucac sie w oczy,skromnie i delikatnie
Baur - 2005-01-31, 11:47
| jakub napisa³/a: | Gdyby ktoÅ› daÅ‚ mi za darmo daÅ‚ dres albo różowy garnitur to nie wiem czy bym w nim chodziÅ‚, a taki lakier można (wedÅ‚ug mnie oczywiÅ›cie) potraktować w kategoriach odpustowych.
Dlaczego kameleon dobry jest do przednionapędówek, a nie do BMW??!!!
Co mają przednie koła z tym wspólnego? |
Przedni naped... kameleon...
NIE RÓB WSI !!!!!!!!!!!!!!
|
|