BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

FELUNEK - Jakie felgi 645i

toM3k - 2009-12-12, 17:20
Temat postu: Jakie felgi 645i
Na swoim 645 miałem felgi schnitzery. Powiedzmy, że odeszły w niepamięć. W ramach Autocasco musze sobie wybrać dowolne felgi z katalogu BMW które podejdą mi pod moje auto. W serwisie oczywiście zamówiłem od M6 ale w ostatniej chwili stwierdzili, że nie podejdą - m6 ma inne piasty po wymianie ich trzeba by wymienić zwrotnice jak zwrotnice to całe zawieszenie... Tak więc gra niewarta świeczki. Jak to jest, że co 2 auto ma felgi od M i część ma orgianalne. Chyba nie co 2 jest powypadkowe i ma wymieniane całe zawieszenie... Poza M6 niestety mało która mi się tam podoba przynajmniej do zwykłej 6. Niektóre chromowane przyprawiają o zawrót głowy np. od nowej 7.

I tu moje pytanie czy istnieje jakiś adapter przejściówka pozwalająca że zamontuje felgi z innego modelu do swojej 645? Do poniedziałku muszę dać odpowiedź. Jeśli chodzi o dystanse to gdzie moge takie kupić i jakie muszą być?

Jeśli nie to to poniżej przedstawiam katalog z prawie wszystkimi felgami, choć zupełnie nie w moim typie bo ja lubie gdy zajmują jak najmniejszą powierzchnie ale np. te są 20':
http://felgenkatalog.auto-treff.com/