| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Dziwny dżwięk (piknięcie)
Krzemien - 2009-12-20, 00:44 Temat postu: Dziwny dżwięk (piknięcie) Witam serdecznie wszyskich. Zauważyłem ostatnio w mojej perełce e36 320i że czasami i to nie regularnie po przekręceniu na zapłon słysze krótki sygnał dzwiękowy (tak jak w niektórych autach jak nie zapniesz pasów) ale tylko jeden taki krótki sygnał .
I też ten sam krótki sygnał w czasie jazdy i też nie w określonych odstępach czasu poprostu czasami jest a czasami nie.
Nie moge namierzyć czym to jest spowodowane .Dodam tylko że wszystko jest w pożądku żadna kontrolka sie nie świeci (service) ani (oil) też jeszcze nie świeci wedle kreseczek na zegarach :zostały jeszcze dwie
Kombinowałem ,czytałem i nic nie znalazłem
Jeżeli któś już sie z tym spotkał lub wie o co chodzi to będę bardzo wdzięczny za pomoc i informacje
Pozdrawiam
ogolny - 2009-12-20, 07:31
W momencie spadku temp.poniżej 3st masz info w postaci gongu.
PRINS - 2009-12-20, 09:02
| Krzemien napisa³/a: | | bÄ™dÄ™ bardzo wdziÄ™czny za pomoc i informacje |
pasuje sie odwdzieczyc ogolnemu za pomoc. przez klikniecie pomogl
Krzemien - 2009-12-20, 09:46
Witam . Ha jakie to proste serdecznie dziękuje za pomoc oczywiście już zaznaczyłem "Pomógł"
Jeszcze raz serdecznie dziękuje i niech moc będzie z wami
gawlak01 - 2009-12-21, 21:54
Witam serdecznie i przepraszam ze nie ten temat ale na właściwy nikt nie odpisuje a wiec mam e30 1.8 M10 i autko sie grzeje wymienilem termostat i dalej to samo wyjołem pompe wodna zeby zobaczyc czy czasem sie nie rozleciała ale nic takiego nie widaa co to moze byc aha dodam ze wyjolem termostat aby chodzil odrazu pelen obieg wody ale po kilku minutach to samo co to moze byc prosze o POMOC
MAJSU - 2009-12-21, 22:59
Musiałeś przez przypadek uruchomić mechanizm samozniszczenia masz 3 dni na wpisanie prawidłowego kodu z instrukcji po tym czasie zapalą się czerowne diody inspekcji olejowej i samochód nie odpali.
slawo - 2009-12-21, 23:01
| MAJSU napisa³/a: | | MusiaÅ‚eÅ› przez przypadek uruchomić mechanizm samozniszczenia masz 3 dni na wpisanie prawidÅ‚owego kodu z instrukcji po tym czasie zapalÄ… siÄ™ czerowne diody inspekcji olejowej i samochód nie odpali. |
haha leze i kwicze
Szajbaa - 2009-12-22, 00:29
hehehe też się posmiałem
ale żebyśmy nie byli za bardzo odpychający
to kolego szukaj czytaj wnioskuj i bedziesz wszystko wiedział
gawlak01 - 2009-12-22, 16:59
Śmieszne a tak serio to pomożwsz mi czy nie? to naprawde jest ważne Postaw sie na moim miejscu
|
|