| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - TVN Turbo
jackx - 2009-12-20, 16:23 Temat postu: TVN Turbo czy zauważyliście ze ostatnio Mr. Kornacki po raz kolejny nad wyraz pochlebnie wyraza sie na temat BMW . w ostatnim Moto On testował X6 hybryd i był zachwycony , przy okazji wspomniał ze jest zakochany w M6 .
czyżby ktos z nim porozmawiał
biemdablju - 2009-12-20, 16:28
nie wiem czy tak ostatnio
jakis czas temu w zakupie kontrolowanym kolo chcial kupić sportowy wózek i miedzy innymi bylo czerwone M e46 ktore nota bene wygrało odcinek i zostalo chyba kupione z tego co pamietam
i jak doszlo do tej M-ki po kilku furach to bylo widać w jego wypowiedzi, że nie jest mu obojętna ta marka
pozdro
waldziu22 - 2009-12-20, 16:39
Widocznie coś jest w tej marce , skoro ma tylu zwolennikow a czasami wrecz fanatykow.. ja sam juz nie zamierzam się przesiadac na inne wynalazki autopochodne.
BMW jest zawsze takie samo.... NAJLEPSZE!
jackx - 2009-12-20, 17:03
tak , tylko ze na "poczatku" działalnosci Pan Kornacki przy kazdej nadazającej sie okazji dość jednoznacznie sie okreslał jako zdecydowany przeciwnik BMW, zresztą był chyba taki temat załozony swego czasu . i teraz zastanawiam sie czy ktoś z "nas" "pogadał" z nim i dla tego teraz tak czule opowiada o swoich "przygodach"
PRINS - 2009-12-20, 17:28
Moze sie przekonal do tych aut pojezdizl troche i zmienil zdanie.
Wiekszosc ludzi kieruje sie dalej stereotypami. Przyklad mojego ojca:
duzo pali drogie czesci i wogole duzo innych rzeczy. Kupielm pojezdzil iS potem e34 zmienil zdanie. a jak sprzedalem e34 to dostalem zjebke ze moglem mu sprzedac.
Jedni wola mercedesa inni fiata a jescze inni BMW zalezy co kto lubi .
waldziu22 - 2009-12-20, 19:11
Eee tam.. ... BMW to nie tylko zbiór nakretek , podkłądek, uszczelek i tłoków.. ta marka jest juz kultowa i nadal ma swój styl i klase.. inni moga się uczyc a Koreańczycy moga tylko skopiowac...
[ Dodano: 2009-12-20, 19:15 ]
http://www.youtube.com/watch?v=ZC2BDtN1q1s
MAJSU - 2009-12-20, 22:54
| waldziu22 napisa/a: | Eee tam.. ... BMW to nie tylko zbiór nakretek , podkłądek, uszczelek i tłoków.. ta marka jest juz kultowa i nadal ma swój styl i klase.. inni moga się uczyc a Koreańczycy moga tylko skopiowac...
[ Dodano: 2009-12-20, 19:15 ]
http://www.youtube.com/watch?v=ZC2BDtN1q1s |
Koreańczycy i kopiowanie ? Coś ci się chyba kolego pomyliło.
waldziu22 - 2009-12-20, 23:40
wyraz "kopiowac" nie ma się nijak do linku... a faktycznie, moze zle się troszkę wyrazilem.. chodzilo mi bardziej o wzorowac niz kopiwac... moim zdaniem auta z dalekiego wschodu niewiele juz se roznia od aut europejskich... albo ja źle kombinuje i to auta europejskie zaczynają przypominac azjatow... forum bmw wiec nie bede wymieniał innych marek bo to nie istotne
MAJSU - 2009-12-21, 09:10
| waldziu22 napisa/a: | | wyraz "kopiowac" nie ma się nijak do linku... a faktycznie, moze zle się troszkę wyrazilem.. chodzilo mi bardziej o wzorowac niz kopiwac... moim zdaniem auta z dalekiego wschodu niewiele juz se roznia od aut europejskich... albo ja źle kombinuje i to auta europejskie zaczynają przypominac azjatow... forum bmw wiec nie bede wymieniał innych marek bo to nie istotne |
Mają trafiać w gusta Europejczyków bo to dobry rynek zbytu tak jak nowe Beemki mają trafiać w gusta Amerykanów a nie rodziny Schmidtów z Kolonii.
waldziu22 - 2009-12-21, 10:56
patrz jacy to sa dobrzy ludzie , robią coś dla innych...;) gdyby robili cos pod swoje gusta rynek motoryzacyjny wyglądałby o wiele zacniej... amerykanie niee robia tylko dla nikogo choc nie lubie ich mentalnosci to auta robią dla siebie i mają nowe wcielenia super samochodow... a my niet.. ,, ale temat popłynął a miało byc o szanownym redaktorze Kornackim:D powiem ze na początku program jaki prowadził meni nei zachwycił ale z biegiem czasu stął się coraz ciekawszy.. byc moze dlatego ze wczesniej wspomniane podejcie redaktora do pewnej marki się zmieniło heh, pozdrawiam..
Grzesiek2290 - 2009-12-21, 23:17
Ja myślę żę Pan Kornacki nie ma już takiego parcia na szkło.
Zauważcie że nie tylko zaczął doceniać BMW ale także przestał szydzić z niektórych osób w zakupie kontrolowanym (co wcześniej miało miejsce-jakieś docinki, podteksty etc.)
Opcje są mnie więcej 3:
1.dostał zj*bke odgórnie i już nie ma samowolki w programach przez niego prowadzonych
2.BMW dało do testów auto za grube siano więc wymagali aby pochlebnie się wypowiadał (ale akcja z M3 w zakupie kontrolowanych to z lekka przekreśla)
3.tak jak pisałem parcie na szkło ustało i stał się normalnym człowiekiem który docenia specyficzne walory niektórych aut
Łukasz - 2009-12-22, 10:19
| Grzesiek2290 napisa/a: | Ja myślę żę Pan Kornacki nie ma już takiego parcia na szkło.
Zauważcie że nie tylko zaczął doceniać BMW ale także przestał szydzić z niektórych osób w zakupie kontrolowanym (co wcześniej miało miejsce-jakieś docinki, podteksty etc.)
Opcje są mnie więcej 3:
1.dostał zj*bke odgórnie i już nie ma samowolki w programach przez niego prowadzonych
2.BMW dało do testów auto za grube siano więc wymagali aby pochlebnie się wypowiadał (ale akcja z M3 w zakupie kontrolowanych to z lekka przekreśla)
3.tak jak pisałem parcie na szkło ustało i stał się normalnym człowiekiem który docenia specyficzne walory niektórych aut |
1. To są zmiany zmiany programowe w stacji.
2. - BMW nawet jeśli wydawałoby dużą kasę w TVNie (a tak nie jest) to nie miałoby jakiegoś ogromnego wpływu na treści redakcyjne.
3. - patrz punkt 1
Bloody - 2009-12-22, 13:12
A co do wzorowania/kopiowania. Tym zajmują się chińczycy, nie koreańczycy.
cichecki0511 - 2009-12-22, 22:11
Eee, przesada, pamiętam Zakup Kontrolowany z czarnym e30 325i cabrio - bardzo ciepło się o tym wozie wypowiadał.
waldziu22 - 2009-12-23, 00:25
| Bloody napisa/a: | | A co do wzorowania/kopiowania. Tym zajmują się chińczycy, nie koreańczycy. |
Postaw ich obok siebie i karz mi wskazac 3 roznice....Się nie da!:) wiem tylko ze jedni wpieprzają ryz a drudzy kluski.. - nie mylic z makaronem
PS. nie jestem nietolerancyjnym rasistą... AZJATKI LUBIE:D
[ Dodano: 2009-12-23, 00:31 ]
sorki za wyzej popełnione błedy.. ale pochodnia mi zgasła w stodole.. i mi słabo rzutnik na wrotach obraz pokazuje...
tak na marginesie zrobmy sondę.. Kto usłyszał na własne lub pożyczone uszy zła opinie, ze oryginalne BMW jest brzydkie? reka w gorę!
MAJSU - 2009-12-23, 11:11
| waldziu22 napisa/a: | Postaw ich obok siebie i karz mi wskazac 3 roznice....Się nie da!:) wiem tylko ze jedni wpieprzają ryz a drudzy kluski.. - nie mylic z makaronem
PS. nie jestem nietolerancyjnym rasistą... AZJATKI LUBIE:D |
Pojeździj trochę kolego po świecie to się nauczysz odróżniać. Z Azjatek zdecydowanie Filipinki mmm mmm mmm
| waldziu22 napisa/a: | | tak na marginesie zrobmy sondę.. Kto usłyszał na własne lub pożyczone uszy zła opinie, ze oryginalne BMW jest brzydkie? reka w gorę! |
No takie E60 czy E65 rzeczywiście piękne samochody...
waldziu22 - 2009-12-23, 21:41
| MAJSU napisa/a: | | No takie E60 czy E65 rzeczywiście piękne samochody... |
mowa o BMW, a ostatnie bmw skończylo produkcje na poczatku lat dziewiedziesiątych...... pozniej ni to Seat ni to toyota...
|
|