| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Wycieraczki i spryskiwacze chodzÄ… non stop. [e30]
Anonymous - 2005-01-31, 17:00 Temat postu: Wycieraczki i spryskiwacze chodzą non stop. [e30] A więc podczas jazdy spryskiwacze i wycieraczki się włączyły i chodzą non stop. Wkurzało mnie to i nie mogłem jechać więc najpierw wyjąłem bezpiecznik ale wycieraczki nie chodziły.Potem odłączyłem tylko spryskiwacze a wycieraczki niech sobie chodzą. Po ponownym podłączeniu spryskiwaczy już nie działają. Dodam że raz się to włącza, raz nie. Co to może być? Wiem że zwarcie ale gdzie?
Marcin e30 - 2005-01-31, 17:08
jeśli razem wycieraczki i spryskiwacze to najlepiej podmienić na inny przełacznik od wycieraczek ten przy kierownicy. ewentualnie przerywacz od wycieraczek - taki duży czarny w puszcze z bezpiecznikami - i posprawdzać wszystkie złączki
adrian e30 - 2005-01-31, 18:29
moim zdaniem przełącznik ten ktory jest przy kierownicy. jak go rozbierzesz to tam w srodku jest taki metalowy dinks moze on zwarcie robi.
pozdro Adian
Anonymous - 2005-01-31, 18:56
| adrian e30 napisa³/a: | moim zdaniem przełącznik ten ktory jest przy kierownicy. jak go rozbierzesz to tam w srodku jest taki metalowy dinks moze on zwarcie robi.
pozdro Adian |
A jak o rozebrać?
|
|