|
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
|
TECHNICZNE - POMOCY POTRZEBUJE PILNIE
fozgen - 2004-04-25, 10:19 Temat postu: POMOCY POTRZEBUJE PILNIE przez moja nieuwage , brak odpowiedzialności i duża prędkośc na "winklu" straciłem część felgi przedniej , fart taki że opona nie strzeliła bo oberwało mały , bo mały ale parapecik..., cudem na tak rozwalonej feldze pokonałem jeszcze ok 45 km , ale brak wyważenia powodował wyrywanie kierownicy z rąk (obie miały co trzymac ),
a teraz sedno sprawy - czy ktos z ludzi zna firmę w obrębie stolicy co za niewielkie pieniądze i dobrze , potrafi to naprawic ,
alufelgi 7x15 BBS Kreuzspeichen (szprychowe) do E30 (sruby 4x100) ,
a może ktos z ludzisków wie kto ma taką felge na zbyciu , chętnie odkupie , nawet 2 szt , bo wiem że czesto ludzie maja 5 sprzedadzą 4 i jedna zawala miejsce w garazu .....
Gość - 2004-04-25, 14:32
Felgi naprawiają m.in na ulicy łuckiej w warszawie, to jest już bardzo stara firma ale robią tam faktycznie bardzo dobrze (niestety też drogo z tego co słyszałem).
Inną firmą którą mogę Ci polecić to firma "Auto Kółko" na ulicy wolskiej (prawie róg z Płocką)... mają tam dośc dobrą wulkanizacje, myjnie i prostują też felgi, jak z nimi rozmawiałem to prostowanie w zależności od uszkodzenia kosztuje raczej nie więcej jak 150zł. (panowie wyglądają bardzo groźnie ale są bardzo mili 8) )
Anonymous - 2004-04-25, 15:38
na ulicy studziennej (wola) jest firma tommy
naprawili mi tam aluminiową felgę po uderzenu w krawęznik - mimo, że nikt inny nie chciuał się tego podjąc, wyprostowali, wyważyli - 150 zł ale było warto bo minęło pół roku i nic się z felgą złego nie dzieje
numer podadzą Ci na informacji
pzdr
fozgen - 2004-04-27, 15:27 Temat postu: sprawdzałem sprawdziłem zakład na łuckiej - włamanie i spalenie warsztatu , gość na mnie patrzył jak na potencjalnego bandyte , no wiecie czarne bmw włosy króciutkie .... ale cenił sobie na 150 zł dopiero za 2 tyg , ale na ulicy kościuszki marysin z wywarzeniem , malowaniem i założeniem oponki 110 max .... powiem o efektach po odebraniu w piątek
loko - 2004-04-27, 19:44
spalili ten warsztat na łuckiej? łojezu, ale się porobiło... może to alkaida? 8) bunt przeciw wysokim cenom
|
|