| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Kilka pytan ???
Anonymous - 2005-02-06, 23:19 Temat postu: Kilka pytan ??? Czesc
Zrobilo sie troszke zimno wiec postanowilem w koncu zabrac sie za drobne niedoskonalosci mojej bmki.
Na poczatek chcialem zaczac od lozyska w tylnym kole ale za bardzo nie wiem jak sie do niego dobrac , zdjac beben i co dalej ? Na drugi ogien przeplywka chce ja wyregulowac bo wydaje mi sie ze jest cus nie tak(obroty faluja na jalowym), jest jakies standardowe polozenie tej regulacyjnej sruby ? np dwa obroty od max wkrecenia ?(glowke sruby mam strasznie porysowana wiec na 100% ktos ja niezle meczyl) Zostaje jeszcze central. Gdzie macie sterownik? w boczku od kierowcy czy od pasazera.
Dzieki za wszystkie sugestje.
Bruner - 2005-02-07, 00:37 Temat postu: Re: Kilka pytan ???
| Marcelus napisa³/a: | | Zostaje jeszcze central. Gdzie macie sterownik? w boczku od kierowcy czy od pasazera. |
Od strony kierowcy, przy glosniku. Prwdopodobnie zeby wyciagnac boczek bedziesz musial odkrecic klamke od maski (30 sekund roboty)
cinek_sw - 2005-02-07, 09:49
używaj opcji szukaj!!!!!!!! a na temat sterowników c. zamka było ostatnio dużooooo...
c. zamek:
http://slave.e-edukacja.p...nik+centralnego
zajęlo mi to 2 minuty...
Anonymous - 2005-02-07, 10:40
tia funkcja szukaj...
od niej zaczyjnam , a nawet poswiecam jej dlugie godziny przegladajac forum. A co do centralnego to wiem ze bylo duzo ale niektozy roznie pisali odnosnie polozenia centralnego wiec wolalem spytacj jeszcze raz .Tak samo jak z filtrem albo pompa paliwa moze byc w roznych miejscach....
Anonymous - 2005-02-07, 14:00
ok czentral smiga jak nalezy a nawet z pilota
Zostaly jeszcze 2 drobiazgi ...
korzuch - 2005-02-12, 23:30
yo!
co do łozyska zapraszam na PW wszystko wytłumacze ze szczegółami
pozdro
PS nie mam zdjeć bo dziś snieg na maxa sypał a co do PW sorry moge napisac na forum ogólnym
Bruner - 2005-02-12, 23:33
| korzuch napisa³/a: | | co do Å‚ozyska zapraszam na PW wszystko wytÅ‚umacze ze szczegółami |
To moze jakis artykulik na strone glowna? O termostacie juz jest, o lozysku tez sie przyda
|
|