| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - Przerobka szyberdachu z KoRbY na elektryka - HELP !!!
Anonymous - 2005-02-07, 19:14 Temat postu: Przerobka szyberdachu z KoRbY na elektryka - HELP !!! Ma ktos moze jakis pomysl,lub doswiadczenias jak przerobic zwykly szyber na elektrychny (niestety posiadam okablowanie typu LOW) ,
Vindevil - 2005-02-07, 23:03
Też mi chodziło po głowie aby przerobić szyber na elektryczny, ale dałem spokój.
Bardzo ciężko dostać (przynajmniej w okolicach mojej miejscowości) panel do podsufitki sprawny i nie zniszczony z jakiegoś rozbitka.
Jak chodzi o samą elektrykę to nie problem ,ale jak wyżej wspomniełem o samo servo jest ciężko.
No chyba że ktoś ma na forum coś w podobie i chce się pozbyć
Pozdrawiam.
Grunt to rodzinka i BMW
Anonymous - 2005-02-08, 17:32
Wlasnie mam problem z ta pierdzielona elektryka.Udalo mi sie dostac komplet tzn. silniczek z podsufitka,wlacznikiem i kablem (polecam ebay.de dla wszystkich ktorzy szukaja - oferuja rowniez swoja pomoc numer gg. 2029230)
Marcin e30 - 2005-02-09, 02:17 Temat postu: Re: Przerobka szyberdachu z KoRbY na elektryka - HELP !!! Może dziwne moje pytanie ale o co w tym chodzi bo nierozumiem
| arthuro7777 napisa³/a: | ...(niestety posiadam okablowanie typu LOW) , |
Vindevil - 2005-02-09, 09:38
Podstawowe wyposażenie elektryczne.
duchPW - 2005-02-09, 11:10
kiedyś Rafał "robił" u siebie elektryczny dach i nawet wspomonał coś - m.in. TU, ale może jeszcze się coś na forum znajdzie
Rafał - 2005-02-09, 12:25
mechanika to pryszcz-problem robi sie z elektryka !
ja mam silnik (servo) od innego modelu auta i nie mam pozycji "zero"
czyli musze na czuja zamykac dach zeby mi nie odtstawal
-trezba miec tez ta czarna nakladke na podsufitke,czarne oslony przeciwsloneczne i "czek kontrol" -tez by sie przedalo podlaczyc !!
|
|