| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - [e30]Co to jest i do czego służy?M20
Rafibeemwu - 2010-03-14, 19:43 Temat postu: [e30]Co to jest i do czego służy?M20 Witam koledzy..
Czy ktoś może mi powiedzieć co to jest na zdjęciu? Podłączone było to do przepustnicy od dołu.. Z góry dzięki za odpowiedzi
[ Dodano: 2010-03-14, 19:45 ]
link do zdjęcia bo się nie załadowało
http://www.fotosik.pl/pok...f64f8048e5.html
SUCHARUS - 2010-03-14, 19:57
jes to zawor odprowadzajacy opary do filtra weglowego
Rafibeemwu - 2010-03-14, 21:01
| SUCHARUS napisa³/a: | | jes to zawor odprowadzajacy opary do filtra weglowego |
A dokładniej Bo nie za dużo mi to mówi...
Tak pytam bo do niczego go nie mam podłączonego
MAJSU - 2010-03-14, 22:02
| Rafibeemwu napisa³/a: | | SUCHARUS napisa³/a: | | jes to zawor odprowadzajacy opary do filtra weglowego |
Tak pytam bo do niczego go nie mam podłączonego |
Grubszy wężyk do przepustnicy od dołu a króciec do wężyka który idzie do filtra węglowego.
Rafibeemwu - 2010-03-14, 22:08
| MAJSU napisa³/a: | | Rafibeemwu napisa³/a: | | SUCHARUS napisa³/a: | | jes to zawor odprowadzajacy opary do filtra weglowego |
Tak pytam bo do niczego go nie mam podłączonego |
Grubszy wężyk do przepustnicy od dołu a króciec do wężyka który idzie do filtra węglowego.
|
Sęk w tym że do przepustnicy jest podłączony ale dalej nie.. Wkręconą śrubkę mam na drugim końcu. Czy to jest potzrebne tak w ogóle?
MAJSU - 2010-03-14, 22:11
| Rafibeemwu napisa³/a: |
Sęk w tym że do przepustnicy jest podłączony ale dalej nie.. Wkręconą śrubkę mam na drugim końcu. Czy to jest potzrebne tak w ogóle? |
Poszukaj jak masz filtr węglowy oparów to go podłącz a jak nie to pewnie bez tego będzie żył.
Rafibeemwu - 2010-03-14, 22:27
| MAJSU napisa³/a: | | Rafibeemwu napisa³/a: |
Sęk w tym że do przepustnicy jest podłączony ale dalej nie.. Wkręconą śrubkę mam na drugim końcu. Czy to jest potzrebne tak w ogóle? |
Poszukaj jak masz filtr węglowy oparów to go podłącz a jak nie to pewnie bez tego będzie żył. |
Gdzie szukać ten filtr węglowy? bo szczerze mówiąc to pierwszy raz słyszę o czymś takim
MAJSU - 2010-03-14, 22:49
| Rafibeemwu napisa³/a: | | MAJSU napisa³/a: | | Rafibeemwu napisa³/a: |
Poszukaj jak masz filtr węglowy oparów to go podłącz a jak nie to pewnie bez tego będzie żył. |
Gdzie szukać ten filtr węglowy? bo szczerze mówiąc to pierwszy raz słyszę o czymś takim |
Pod maską gdzieś, duży czarny.
alexil - 2010-03-15, 16:34
| Rafibeemwu napisa³/a: | | Gdzie szukać ten filtr wÄ™glowy? bo szczerze mówiÄ…c to pierwszy raz sÅ‚yszÄ™ o czymÅ› takim |
Na kieluchu od strony kierowcy, przy pompie hamulcowej. Nie musisz tego podłącząć, spokojnie można jeździć bez.
Rafibeemwu - 2010-03-16, 08:07
| alexil napisa³/a: | | Rafibeemwu napisa³/a: | | Gdzie szukać ten filtr wÄ™glowy? bo szczerze mówiÄ…c to pierwszy raz sÅ‚yszÄ™ o czymÅ› takim |
Na kieluchu od strony kierowcy, przy pompie hamulcowej. Nie musisz tego podłącząć, spokojnie można jeździć bez. |
bo i tak go nie mam napewno
|
|