BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - Zapomniane E30 M3

strzelba - 2010-03-17, 22:27
Temat postu: Zapomniane E30 M3
pewnie niektórzy z was już o tym czytali
ale zamieszczam to dla tych co nie mieli jeszcze tej przyjemności

zapomniane M3

i jeszcze tu dalej

ja po prostu wymiękłem jak je zobaczyłem

KORDI - 2010-03-17, 23:15

nie dokońca rozumiem co tam napisali... :P
ale w tym pierwszym linku coś mi nie pasi...a mianowicie kiera..? mtII nie zaczeła później wychodzić..?
Bo chyba własnie ta jest tam..

Pozdro! :)

maaaad - 2010-03-18, 01:46

W skrócie - ktoś znalazł zapomniane przez kogoś M3 e30, nieodpalane, niewyprowadzane na światło dzienne przez 20 lat.
Pablo325i - 2010-03-18, 09:35

najszczesliwszy wlasciciel e30 na ziemi ;)
59km przebiegu 8-)

fajne foteliki :D

Marcin - 2010-03-18, 10:02

maaaad napisa/a:
W skrócie - ktoś znalazł zapomniane przez kogoś M3 e30, nieodpalane, niewyprowadzane na światło dzienne przez 20 lat.

Zadne zapomniane tylko kupione w celach kolekcjonerskich i sprzedane kolejnemu kolekconerowi za grube $$$. Nie ma juz takich stodoł, ze wchodzisz a tam nowe E30 M3 do wzięcia za darmo.

MAJSU - 2010-03-18, 16:46

KORDI napisa/a:
nie dokońca rozumiem co tam napisali... :P
ale w tym pierwszym linku coś mi nie pasi...a mianowicie kiera..? mtII nie zaczeła później wychodzić..?
Bo chyba własnie ta jest tam..

Pierwszy który zwietrzył podpuchę :wink:

Koleś kupił worek gipsu i przykurzył fury w garażu. W ASO kupił kiere + fotele, szybkie pranie i mycie silnika. Wybrał dobre miejsce na znalezienie potencjalnego jelenia i proszę... :] Łeb jak sklep !

kafarek - 2010-03-18, 17:00

Wałek czy nie wałek, ale używane i odmyte gumy tak nie wyglądają. Nowe tak nie wyglądają. Nie wspomnę już o osłonie złącza przepływomierza czy gumy go mocującej do budy. W akcję ze znalezieniem jej w stodole nie wierzę.. W przebieg za to jak najbardziej.. Co do kiery i innych niezgodności nie mam zdania.. Wiem jednak że wszytko jest możliwe za odpowiednią kasę..
strzelba - 2010-03-18, 17:15

ot i prawdziwe polskie podejście
MAJSU - 2010-03-18, 17:18

strzelba napisa/a:

I o to chodzi ! :D trochę humoru jeszcze nikomu nie zaszkodziło ! :D A zawsze jakiś jeleń się wkręci :lol:

maaaad - 2010-03-18, 19:08

Marcin napisa/a:
Zadne zapomniane tylko kupione w celach kolekcjonerskich i sprzedane kolejnemu kolekconerowi za grube $$$. Nie ma juz takich stodoł, ze wchodzisz a tam nowe E30 M3 do wzięcia za darmo.

Ok, wstaw zapomniane w "...." 8-)

A szczerze mówiąc to wątpię, czy poprzedni właściciel zarobił na takiej "inwestycji".

Miro - 2010-03-18, 19:21

To jest dobre zdjęcie

slawo - 2010-03-18, 19:22

Miro napisa/a:
To jest dobre zdjęcie
Obrazek

faktycznie bardzo dobre ;)

KORDI - 2010-03-18, 19:40

strzelba napisa/a:

hehe..polskie nie polskie ale troche mnie własnie dziwi kilka faktów takich jak np. że tez przez tyle lat nie poschodziło powietrza z kół... :P
I wiele innych jeszcze może wskazywać na wałek.. ;) :P

maad hehe...tyle to i ja zrozumiałem ale dzieki.. ;)
własnie nie do końca rozumiałem to że kolekcjoner to kupił.. :P (czy jakoś tak) a nie chciało mi sie po słownikach grzebac.. ;) :P