BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

Nasze Śmigiełka - E30 OSP Edition

Pawel735 - 2010-05-09, 20:26
Temat postu: E30 OSP Edition
Chciałbym zaprezentować nasze E30 w wersji OSP Edition :) Miłego oglądania.

MAJSU - 2010-05-09, 20:29

JUż nie sprzedajesz ? Jakie plany ? Wygląda na zadbaną :)
Pawel735 - 2010-05-09, 20:36

MAJSU napisa³/a:

E30 jest do sprzedania.Naprawdę zadbany egzemplarz.Pare dni wisi na ogłoszeniach i mimo wielu telefonów nikt jeszcze jej nie oglądał. Jedna osoba zarezerwowała auto na oględziny.Trzymałem auto prawie tydzień a osoba nie przyjechała.
Koguty to wynik sobotniego nadmiaru czasu ale bez obaw - były zamontowane bez żadnych dziur w dachu.

MAJSU - 2010-05-09, 20:37

Pawel735 napisa³/a:
MAJSU napisa³/a:

E30 jest do sprzedania.Naprawdę zadbany egzemplarz.Pare dni wisi na ogłoszeniach i mimo wielu telefonów nikt jeszcze jej nie oglądał. Koguty to wynik sobotniego nadmiaru czasu ale bez obaw - były zamontowane bez żadnych dziur w dachu.

Dajcie te foty to więcej ludzi zacznie przeglądać :lol:

Pawel735 - 2010-05-09, 20:39

MAJSU napisa³/a:
Pawel735 napisa³/a:
MAJSU napisa³/a:

E30 jest do sprzedania.Naprawdę zadbany egzemplarz.Pare dni wisi na ogłoszeniach i mimo wielu telefonów nikt jeszcze jej nie oglądał. Koguty to wynik sobotniego nadmiaru czasu ale bez obaw - były zamontowane bez żadnych dziur w dachu.

Dajcie te foty to więcej ludzi zacznie przeglądać :lol:

Fotki chciałem wrzucić raczej dla wtajemniczonych. Nie chcę bardzo rozgłosu :)

maaaad - 2010-05-09, 22:30

Ciekawy kolor ;)
Ogólnie, b. przyjemnie się prezentuje. Ale zderzaki też dałbym w czerwo :mg:

Mr X - 2010-05-13, 11:01

Pawel735 napisa³/a:
MAJSU napisa³/a:

E30 jest do sprzedania.Naprawdę zadbany egzemplarz.Pare dni wisi na ogłoszeniach i mimo wielu telefonów nikt jeszcze jej nie oglądał. Jedna osoba zarezerwowała auto na oględziny.Trzymałem auto prawie tydzień a osoba nie przyjechała.
Koguty to wynik sobotniego nadmiaru czasu ale bez obaw - były zamontowane bez żadnych dziur w dachu.

Dokładnie tak jest zawracają brzydko mówiąc ... głowę a później nic z tego lub pojawiają się jacyś kosmici :)

Jaki masz tam silnik ?? :)

Pawel735 - 2010-05-13, 19:18

Mr X napisa³/a:
Pawel735 napisa³/a:
MAJSU napisa³/a:

Dokładnie tak jest zawracają brzydko mówiąc ... głowę a później nic z tego lub pojawiają się jacyś kosmici :)

Jaki masz tam silnik ?? :)

W autku jest m40b16 lecz wyjątkowo zdrowe. Jestem zdziwiony jak ten silniczek ciągnie.Nawet się zastanawiałem czy to aby nie jest IS :) Tym autem można się naprawdę sprawnie poruszać, według mnie w miescie nawet sprawniej niż m20b20 bo tego trzeba wysoko kręcić. Można psioczyć na m40 ale jak jest zdrowe to jest to wdzięczny silniczek na dodatek spalający sporo sporo mniej od m20.