| |
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
 |
TECHNICZNE - pompa Wodna:(
Anonymous - 2005-02-22, 14:27 Temat postu: pompa Wodna:( Witam mam problem a konkretnie chodzi o pompe wodną jest na tym zamontowane smigiełko do chłodzenie chłodnicy i całość rusza sie w płaszczyżnie pionowej co moze być tego przyczyną?? Koledzy pomóżcie:)
pudzian - 2005-02-22, 15:10
no to ci wisko padlo niestety moje tez zalozylem nowa pompe bo mi ciekla i dalej mi lata wiec to bedzie napewno wisko pozdro:)
duchPW - 2005-02-22, 16:51
sprawdź - może faktycznie się odkręciła, a zanim wymienisz visco, to poczytaj, bo na forum trochę było - moim zdaniem to nie visco, ale mogę się mylić.... i nie pisz postów jednego po drugim - po to jest opcja zmień
Anonymous - 2005-02-22, 17:52
dzieki zaraz zaczynam szukać..... nie widzialem tej opcji ale teraz bede ją znał:) Dzieki POZDRO:)
pudzian - 2005-02-22, 18:05
pioter ja mam nowa pompe i tez mi tak wiatrak lata na wszystkie strony tagze ja bym stawial na wisko pozdro a moze w twoim przypadku faktycznie pompa jak nie byla wymieniana pozdro jak juz bedziesz wiedzial co to bylo to daj znac
|
|