BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - [exx]problem z psami

łukasz4 - 2010-08-24, 21:25
Temat postu: [exx]problem z psami
koledzy mam problem z psami z ulicy - a mianowicie mam zawsze oszczane koło zaradzi ktoś może jest jakiś sposób na to?
Cypisek - 2010-08-24, 21:27

Może jakieś pokrowce na koła?

Czy felgi są polerowane?

upbeat - 2010-08-24, 22:38

spróbuj środkiem odstraszającym psy np

http://allegro.pl/agrecol...1188039132.html

MARAS - 2010-08-27, 16:02

Pomaga pieprz kajeński ale zmywa go woda najlepiej nadaje się na trawniki wiem bo walczyłem ze srajacymi mi w ogrodzie kotami.

Na felgi najlepszy jest 10%roztwór izopropanolu (dostępny w aptece jak powiesz do czego :wink: babka cię zrozumie o ile nie jest miłośniczką kotów i psów) raz na tydzień spryskać ( nie polewać psy i tak mają 1000razy lepszy wech niż człowiek) felgi czy same opony chyba że pada to cześciej.

Skuteczny bo podrażnia błonę śluzową zwierzaków więc wywołuje natychmiastowy atak kichania takiego skórw... lejącego na zaparkowane auta.

Stosuję go na ogrodznie posesji :D bo wkór.... mnie jak plamy i smród.

A swoją drogą najlepszy i najskuteczniejszy sposób to każdy pies ma swojego właściciela więc najpierw rozmowa z takim palantem jak nie poskutkuje to poprostu w ryj jak nie posprząta.
Ja zmusiłem kiedyś idiotkę z Yorkiem by zabrała w chusteczkę gówno, które zostawił jej pupil przed furtką.

elektorniczne odstraszacze z allegro daruj sobie nic nie skutkują najlepsze są chemiczne środki w płynie żadnych żeleków czy granulatu.