|
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
|
TECHNICZNE - e36 ciężko wchodzą biegi, po wymianie sprzęgła itd.
Squad - 2010-09-20, 13:03 Temat postu: e36 ciężko wchodzą biegi, po wymianie sprzęgła itd. Jak wyżej, niedawno odebrałem auto z wymiany kompletnego sprzęgła, po wymianie oleju w skrzyni oraz wszystkich simeringów. Na zimno ciężko wchodzi dwójka i trójka. Jak się olej rozgrzeje jest git, wina oleju czy jak? I jeżeli tak to jaki lać? Teraz jest valvoline
MAJSU - 2010-09-20, 15:15 Temat postu: Re: e36 ciężko wchodzą biegi, po wymianie sprzęgła itd.
Squad napisał/a: | Jak wyżej, niedawno odebrałem auto z wymiany kompletnego sprzęgła, po wymianie oleju w skrzyni oraz wszystkich simeringów. Na zimno ciężko wchodzi dwójka i trójka. Jak się olej rozgrzeje jest git, wina oleju czy jak? I jeżeli tak to jaki lać? Teraz jest valvoline |
Wygląda na to że zalany został zły olej, jaki teraz jest ? Napisz też jaki masz silnik bo nikt tu wrozyc nie umie.
Squad - 2010-09-21, 07:29
motor m42b18. Dobra w takim razie jeżeli został zalany zły olej to jakim cudem się zorientować co tam wcześniej pływało? A odnośnie tego co mam teraz zaraz przejdę się do auta tylko sniadanie zjem
[ Dodano: 2010-09-21, 09:36 ]
olej w skrzyni to valvoline 75w80
|
|