BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

OFFTOPIC MOTORYZACYJNY - korzystał ktoś http://www.ubottgarage.pl/

driver - 2010-10-13, 20:52
Temat postu: korzystał ktoś http://www.ubottgarage.pl/
czy ktos korzystal z uslug tego warsztatu ,cos na temat mozecie powidziec :?: :?:

prosze w miare szybko ..........

slawo - 2010-10-13, 20:56

napewno warto!!!
Ubott to czlowiek ktoremu mozna zaufac!
Wal tam smialo!!!

mackillus316i - 2010-10-13, 22:06

slawo napisa³/a:
napewno warto!!!
Ubott to czlowiek ktoremu mozna zaufac!
Wal tam smialo!!!

Popieram w 100%

Nie korzystałem osobiście z jego usług ale poznałem go na zlotach w Borsku i od nikogo ze znajomych złego słowa o nim nie usłyszałem a wręcz przeciwnie.

driver - 2010-10-13, 22:17

mackillus316i napisa³/a:
Nie korzystałem osobiście z jego usług

tu chodzi o techniczne sprawy .............. bo juz jeden mi wymienil uszczelke pod deklem zaworow i wymienil tylko i wylacznie sama ,a nie wymienil tych oczek wokół swiec i co cieknie teraz .....................

ogolny - 2010-10-14, 08:17

Cytat:
tu chodzi o techniczne sprawy .............. bo juz jeden mi wymienil uszczelke pod deklem zaworow i wymienil tylko i wylacznie sama ,a nie wymienil tych oczek wokół swiec i co cieknie teraz .....................

Co to są oczka wokół świec ?

G-R-Z-E-Åš - 2010-10-14, 08:39

Ja korzystałem z usług Ubotta ! Człowiek poważny konkretny i bardzo dobry kolega

Zmieniałem kiedyś silnik z M20 na M50 , wszystko zostało zrobione profi

POLECAM :spoko:

MAJSU - 2010-10-14, 14:37

Robił dwóm znajomym swapy na M52 i M30 jeden i drugi wyjechał nie zadowolony i szczerze nie polecają.
driver - 2010-10-14, 15:07

ogolny napisa³/a:
Co to są oczka wokół świec ?

to sa takie gumki ,mozna rzec ..........

MAJSU napisa³/a:
Robił dwóm znajomym swapy na M52 i M30 jeden i drugi wyjechał nie zadowolony i szczerze nie polecają.

za duzo wziÄ…Å‚ :?: :?: :?: czy co :?: :?:

MAJSU - 2010-10-14, 15:11

driver napisa³/a:
za duzo wziÄ…Å‚ :?: :?: :?: czy co :?: :?:

Sporo fuck-up`ów i nie kończące się poprawki.

driver - 2010-10-14, 15:48

to chyba zalezy co sie robi ..............albo jakie ma sie wymagania i za ile ........
gekon - 2010-10-14, 17:01

no ja miałem u niego robiony SWAP na m52b28.. powiem tak... wiem że jakbym ponownie miał zrobić swap w tym miejscu to bym się zastanowił 20 razy...

rzeczywiście Ubot z charakteru jest bardzo sympatyczną osobą..

jeśli chodzi o swap...
ogólnie jak to swap zawsze są jakieś niedociągnięcia... i potem się to poprawia..
no i na poprawki jeździłem przez 4 miesiące co wydaje się być dość długo..
auto po swapie odebrałem z cieknącą miską, niedziałającą wspomą w jedną stronę, walniętą jedną świecą, kabel masy wyglądał jak po wojnie no i pare drobiazgów..
po tym jak dopłaciłem kolejne pieniądze do i tak według mnie dość dużej kwoty jak za silnik i swap częśćz tych rzeczy została usunięta natomiast czujnik położenia wałka rozrządu który był walnięty ale nie pokazywany na komputerze bo jak wiadomo nie zawsze komp to wywali Ubot odmówił wymiany bo twierdził że czujnik jest sprawny (auto szarpało dość mocno na 2800RPM i 3100RPM i 3800RPM..)
najbardziej mnie zadziwił czujnik świateł stopu który przed swapem wsadziłem nowy a po swapie odebrałem poszczepiany na szybkozłączki.. ogólnie dość sporo szybkozłączek było =/

auto jeździło bardzo dobrze ale co z tego skoro miałem ciągle wycieki z silnika i magla (który po 3 miesiącach od SWAPU Ubot dał mi od swojej e30)

ogólnie zastanów się czy chcesz tam robić swap... ja swoja e30 sprzedałem tydzień temu więc problem pozostałości po swapie mam z glowy

driver - 2010-10-14, 17:26

ja mam tylko do wymiany uszczelke miski olejowej w e39 ........ wiec chyba problemu nie bedzie az tak duzego potem z tym ............
bikeq1 - 2010-10-18, 09:49

Panowie po pierwsze jak nie lubicie rzeźby to nie róbcie swapów. Chcecie mieć idealny porządek pod maską to zapraszamy do salonu. Nie będzie wtedy nerwów ani poprawek.
Ja korzystam z usług Ubotta i nie mam żadnych zastrzeżeń. Hamulce zrobił mi idealnie, tak samo silnik i czujniki. Nie wymagajcie od chłopaka żeby był cudotwórcą i wkładał silnik w dwa dni bez żadnych poprawek.

Miro - 2010-10-18, 14:53

driver napisa³/a:
ja mam tylko do wymiany uszczelke miski olejowej w e39 ........ wiec chyba problemu nie bedzie az tak duzego potem z tym ............

Nie bedzie zadnego problemu

Grzesiek - 2010-10-18, 22:45

bikeq1 napisa³/a:
Panowie po pierwsze jak nie lubicie rzeźby to nie róbcie swapów. Chcecie mieć idealny porządek pod maską to zapraszamy do salonu. Nie będzie wtedy nerwów ani poprawek.
Ja korzystam z usług Ubotta i nie mam żadnych zastrzeżeń. Hamulce zrobił mi idealnie, tak samo silnik i czujniki. Nie wymagajcie od chłopaka żeby był cudotwórcą i wkładał silnik w dwa dni bez żadnych poprawek.

Doskonale sie z tym zgadzam. Ja znam krzyska nie zbyt dlugo bo poznalem go w sumie na walnym w tamtym roku i od tamtego czasu bardzo milo wspominam znajomosc z nim. Sluzyl szczera porada jak mialem problemy ktorych nie wiedzialem jak ogarnac. Jak juz calkiem wymieklem przyjechal do mnie z wawy ( 300km w jedna ) doslowwnie na godzine zeby ogarnac temat. jak najbardziej polecam !! !!!!!!