BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

TECHNICZNE - Gwint BC w E30 - opinie

Mauser - 2010-10-19, 15:12
Temat postu: Gwint BC w E30 - opinie
Hi!

Na spokojnie przymierzam się do kupna zawieszenie gwintowanego i ostatnio wpadłem na gwint BC.

Co wiecie na temat tego gwintu?
Ja jedynie to, że:
- kosztuje przyzwoicie ( ~3700PLN)
- podobno regulacja twardosci jest na tyle szeroka, iż da się przemieszczać po normalnych drogach ( niby komfort to 20% sztywniej niż normalny zawias, cokolwiek to oznacza)

... no i w zasadzie tyle.....

na resztę pytań narazie dystrybutor mnie nie odpowiedział...

Jakieś opinie ?

BARABUS - 2010-10-19, 20:47
Temat postu: Re: Gwint BC w E30 - opinie
Mauser napisał/a:
Hi!

Na spokojnie przymierzam się do kupna zawieszenie gwintowanego i ostatnio wpadłem na gwint BC.

Co wiecie na temat tego gwintu?
Ja jedynie to, że:
- kosztuje przyzwoicie ( ~3700PLN)
- podobno regulacja twardosci jest na tyle szeroka, iż da się przemieszczać po normalnych drogach ( niby komfort to 20% sztywniej niż normalny zawias, cokolwiek to oznacza)

... no i w zasadzie tyle.....

na resztę pytań na razie dystrybutor mnie nie odpowiedział...

Jakieś opinie ?

to nic innego jak D2, K-sport itd... czyli wsio to samo tylko w innym kolorze i pod innego importera, jak sobie zamówię 100 sztuk to będa się nazywać BARABUS :lol:

... jak to jest komfortowe to ja nie wiem co oni mieli na myśli, miałem K-Spotra... hardcore nawet na najdelikatniejszej opcji, to tak jakbyś sobie zamiast amortyzatora wstawił kij :lol:

obecnie mam gwint H&R i to jest lux !

Stammek86 - 2010-10-20, 10:28

za 3500zl mozesz kupić gwint FK na amorach koni z regulacją twardosci.i ja bym taki kupił...z tym ze jedyny minus jest taki ze musisz oddać swoje lagi.