|
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
|
TECHNICZNE - SWAP grzanych foteli
patryk konin - 2011-03-24, 20:14 Temat postu: SWAP grzanych foteli Siemka rozbieramy właśnie z kumplem Kwadrata pod SWAPa
POwiedział że moge se wziąść grzane fotele więć je wykręciłem wyjołem dywan z auta i powyciągałem wiążke aż do wysokości lewego głośnika przy nogach kierowcy
Pytanie gdzie idą tam te 2 kabelki czy do skrzynki z bezpiecznikami czy tam do tej rozdzielni z pinami??
co musze wyciągnąc żeby to umnie wszystko smigało jak w oryginale jakie przekaźniki bezpieczniki itp
mam prośbe o szybkie odp bo dzisiaj musze to ogarnąc bo jutro bd wyciągany silnik
szwangru2 - 2011-03-24, 20:59
Zasilanie podgrzewanych stołków wpinasz do złącza /białej wielopinowej magistrali pod kierownicą ,wsuwka jest tak ukształtowana że pasuje tylko w jedno miejsce ,masę przykręcasz gdzieś pod deską tak żeby zapewniała dobre połączenie.Musisz zdemontowac wiązkę ,przełączniki z tunelu ,maty z foteli albo całe fotele.Do skrzynki bezpieczników wkładasz bezpiecznik nr.16 o wartości 15A i przekażnik K5 - chyba że masz elektryczne szyby lub szyberdach to niekoniecznie bo fotele obsługuje ten sam przekażnik.
patryk konin - 2011-03-24, 21:38
Dzięki wielkie idealna odp jakiej chciałem
lijo1979 - 2011-03-29, 18:33
Hej Patryk.
Widzę, ze akcja z fotelami ostra
|
|