BEEMKA - KLUB
BEEMKA KLUB

Nasze Śmigiełka - [E30] Imker-> 324TD .02.92

IMKER - 2011-03-29, 20:35
Temat postu: [E30] Imker-> 324TD .02.92
Czas na moją Beti:)

BMW 324TD 115KM
KOMBI
ROK. 1992

* WSPOMAGANIE KIEROWNICY,
* ABS,
* TEMPOMAT,
* AUTO ALARM,
* CENTRALNY ZAMEK,
* ALUMINIOWE FELGI,
* HAK
* check panel koło lusterka wstecznego
* podgrzewane lusterka
* szyber dach

zakupiłem ją w można powiedzieć nieciekawym stanie;/ , ale powoli zaczyna " wyglądać:)

tak oto prezentowała się w dniu zakupu;/

Na pierwszy ogień został wymieniony cały kompletny tłumik:)
zamontowałem także nowe lampiony bo na starych nocą już nie dało się jeździć no i nie podobało mi się coś w stylu ala black hella, grilek został potraktowany zmywaczem do paznokci:D ( rozcieńczony Aceton) poniżej wklejam kilka fot:)

Przed

W trakcie

Grilek

efekt końcowy, p.s. wiem że dolna część pasa przedniego nie wygląda fajnie ale niedługo będzie tam dokładeczka:)

Zmyłem lakier z tylnych lamp:) bawiłem się z tym z 2 godziny a i tak lewą lampę musze dokończyć w tygodniu:) lampy potraktowałem NITREM i miałem wrażenie że szybciej sobie palec rozpuszcze niż wyczyszcze te lapmy:) ale ogolnie jest dobrze , lampki jak nowe:)

a tu mały spontan

Beti doczekała się nowych papuci:) na żywo wygląda lepiej:), tu jeszcze z pogiętymi drzwiami;/

w zeszły weekend zostały wymienione drzwi:)

oto one:)

a tak wyglądało malowanie felg :)
przed

w trakcie

efekt docelowy

zapomniałem dodać autko jest już na nowych szyldach;p GTC:)

oto kilka fotek po małych poprawkach

zapodaje kilka fotek poszukanych na kompie:)

,a te fotki zrobiłem dziś rano , już na nowych blachach:)

chwilowo prace ustały z powodu braku czasu;/ ale zbieram zawieszonko i mam zamiar w kwietniu całość wymienić, autko czeka jeszcze polerka i malowanie przedniej dokładki , która czeka na zamontowanie ( m-technic) oraz lewy tylni błotnik

Cypisek - 2011-03-30, 08:10

Wywal jeszcze te brewki i pokaż foty środka.
IMKER - 2011-03-30, 16:12

właśnie mam zamiar to zrobić , dziś założyłem pomarańczowe migacze:) wg. mnie wygląda lepiej , jak się uporam z brewkami pstryknę fotkę:) co do środka to mam narazie pokrowce bo nie ma sie czym chwalić;/ ogolnie siwa tapicerka. ale jak zrobię dziś fotę to wstawie zdjęcie środka

właśnie wróciłem z garażu oto kilka fotek (sciągnięte brewki i zamontowane pomarańczowe migacze) p.s. sorka za jakość ale zdjęcia robione "kalkulatorem":):):)