|
BEEMKA - KLUB BEEMKA KLUB |
|
TECHNICZNE - [e30]Rozpórka przód
kamilbimmer - 2011-06-26, 15:59 Temat postu: [e30]Rozpórka przód Witam, mam pytanko, czy posiada ktoś wymiary rozpórki przedniej do e30? bo chciałbym sie zabrac do skonstruowania wlasnorecznie, prosze o konkretne odp, a nie typu, zebym sobie sam pomierzyl, bo auto mam u mechanika teraz, i niestety sam tego nie uczynie;) Pozdrawiam
sarna1 - 2011-06-26, 20:53
zamów sobie u uzytkownika - nakretka - robi swietne rozporki i nie drogie.
meglie - 2011-07-04, 10:55
Ap-ropo rozpórki jeśli ktoś zamawiałby w sklepie internetowym MTuning lub na allegro od nich to stanowczo NIE POLECAM!!! Kupiłem i pasuje jak by chciało, a nie mogło.
gatun0 - 2011-07-04, 18:22
dlaczego nie pasowało ? nie złożyłysię tobie kielichy ? sądząc po twoim projekcie, to jest to bardzo prawdopodobne , wtedy trzeba rozciągnąć je trochę i musi pasować .
Mauser - 2011-07-04, 20:53
Skąd jesteś panie kolego? Gce to Gliwice?
Mam ASC, kolega ma Hartge...
Pawel735 - 2011-07-04, 23:57
meglie napisał/a: | Ap-ropo rozpórki jeśli ktoś zamawiałby w sklepie internetowym MTuning lub na allegro od nich to stanowczo NIE POLECAM!!! Kupiłem i pasuje jak by chciało, a nie mogło. |
Spróbuj podnieść auto na podnosniku kolumnowym i zakładać rozpórkę na podniesionym wozie.
HARTGE - 2011-07-05, 15:48
Mauser napisał/a: | Mam ASC, kolega ma Hartge... |
Nie żebym napędzał koledze klientów ale rozpórka Hartge to dla mnie nr 1 wśród rozpórek.
Miałem kiedyś taką w swojej poprzedniej E30, jest perfekcyjnie wykonana, bardzo lekka, a zarazem bardzo wytrzymała no i robi extra wrażenie wizualne
Sprzedałem ją RoboCopowi który pięknie ją wypolerował (jest aluminiowa) ponieważ nie pasowała do mojej E30 iX (inne kielichy), no i wtedy zacząłem trochę żałować że się jej pozbyłem (mimo że nie pasowała do X-a).
PS.
Jeżeli rozpórka profesjonalnej firmy komuś nie pasuje to albo auto jest po porządnym "dzwonie", albo po prostu buda się już rozłazi (starość nie radość).
|
|